Θεόφιλος: " Τον Αλέκο Καλαφάτη τον σέβομαι και τον εκτιμώ και για την εμπειρία του, όλοι θα πρέπει να τον συμβουλευόμαστε - Σημείο πολιτισμού πλέον ο Θαλασσόμυλος και όχι ταβέρνα όπως ήταν παλιά"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 12:06

Θεόφιλος: " Τον Αλέκο Καλαφάτη τον σέβομαι και τον εκτιμώ και για την εμπειρία του, όλοι θα πρέπει να τον συμβουλευόμαστε - Σημείο πολιτισμού πλέον ο Θαλασσόμυλος και όχι ταβέρνα όπως ήταν παλιά"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή το "Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Αναφορικά με την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του πρώην Υφυπουργού Αλέκου Καλαφάτη «η πόλις (μου)» , συνέκρινε την τότε εποχή που ήταν Δήμαρχος Αργοστολίου ο Αλέκος Καλαφάτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλους τους δημάρχους, Αργοστολίου και Κεφαλονιάς τους σέβομαι και τους εκτιμώ, γιατί ο καθένας έχει βάλει ένα λιθαράκι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όλοι οι δήμαρχοι είχαν όραμα και ήθελαν να αφήσουν την δική τους σφραγίδα στην πόλη. Και ο Μάκης Φόρτες και ο Γιώργος Τσιλιμιδός και η θητεία Παρίση έβαλε και αυτή ένα λιθαράκι για να φτάσουμε στο σήμερα. Και εμείς εκλεγήκαμε με ένα πρόγραμμα και μπορώ να μιλάω μία ώρα γι αυτό και το οποίο προσπαθούμε να το φέρουμε εις πέρας. Ολοι μα όλοι οι δήμαρχοι έχουν συμβάλει για να έχουμε αυτή την πόλη. Τον Αλέκο Καλαφάτη τον σέβομαι και τον εκτιμώ και όταν βγήκα Δήμαρχος Αργοστολίου, τον κάλεσα στο γραφείο μου να τον συμβουλευτώ και να τον ακούσω. Έχει μεγάλη εμπειρία και όλοι θα πρέπει να τον καλούμε για να ακούμε την γνώμη του».

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε επίσης και στο αγκυροβόλιο Αγίας Πελαγίας, όπου η δημοπρασία ανέδειξε ανάδοχο, στην Μαρίνα Αργοστολίου όπου προχωράει η διαδικασία, στο αλιευτικό καταφύγιο Ζόλων, στο οποίο έκανε την Δευτέρα αυτοψία ώστε να προχωρήσει το έργο καθώς υπάρχουν χρήματα στο Υπουργείο Γεωργίας.

Παράλληλα μίλησε για τον Θαλασσόμυλο όπου φέτος και μετά από πολλά χρόνια έγινε ξανά λειτουργικός και όπως τόνισε : "Ο Θαλασσόμυλος έγινε πλέον σημείο πολιτισμού για το Δήμο Αργοστολίου και όχι εστιατόριο και ταβέρνα, όπως ήταν παλιά. Εμείς θα το αναδείξουμε σαν έναν χώρο πολιτισμού».

Παρακάτω το ηχητικό 

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-369134712?si=454495bd6c5b41aa9d2678603fbdb1fc&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250