Γιάννης Διγαλέτος: "Γκάφα Ολκής, το φερόμενο ως υπόμνημα του δήμαρχου Μάκη Μονιά"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 08:55

Γιάννης Διγαλέτος: "Γκάφα Ολκής, το φερόμενο ως υπόμνημα του δήμαρχου Μάκη Μονιά"

 ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ!

Το φερόμενο ως υπόμνημα του δήμαρχου κ. Μάκη Μονιά.

Με έκπληξη διάβασα το κείμενο στα μέσα ενημέρωσης, από το γραφείο τύπου του δήμου Σάμης, το οποίο αν το αξιολογούσα θα έλεγα ότι με πρώτη ματιά είναι πλήρες και αρκετά περιγραφικό σε ότι αφορά τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και δημότισσες του νεότευκτου δήμου Σάμης.

Η έκπληξή μου δεν έγκειται στα αναγραφόμενα αφού αυτά είναι γνωστά και αδιαμφισβήτητα τουλάχιστον από τις τοπικές κοινωνίες του νομού μας.

Με εκπλήσσει  που το κείμενο αυτό στα βασικά του μέρη έπρεπε, όπως ο καθένας συνδημότης - ισσα αντιλαμβάνεται, να ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού,..και δεν είναι,.. από τις πρώτες εκατό ημέρες διοίκησης της πρώτης δημοτικής περιόδου του δήμου Σάμης από την Δημοτική Αναγέννηση.

Το οποίο μάλιστα επικαιροποιημένο θα έπρεπε να είχε επαναποσταλλεί με παράλληλη προσωπική πρόσκληση στον πρωθυπουργό για επίσκεψη στον πληγέντα από τον «Ιανό» δήμο μας.   

Καταλαβαίνω ότι ακολουθήθηκε άλλη τακτική,…. ας είναι .

Οι τακτικές αξιολογούνται  από την έκβασή τους,  όπου και κρίνεται η ικανότητα των εμπνευστών και διαχειριστών τους.

Χθες λοιπόν με αυτό το επικοινωνιακό σάλτο λίγο πριν κλείσει η πόρτα του αεροπλάνου,.. παράδοσης του υπομνήματος… ο δήμαρχος και η Νέα Δημοτική αρχή ουσιαστικά αποκαλύπτει…

Ότι επιχειρεί την πρώτη ενημέρωση του πρωθυπουργού,.. ιδιοχείρως, ΤΡΙΑ χρόνια μετά την ανάληψη καθηκόντων και ενώ αυτός πλέον θεωρείται απερχόμενος; …

Δηλώνει εμέσσως, δυσπιστία στην αποτελεσματικότητα των προσωπικών επαφών με τους υπουργούς, για τις οποίες  κατ΄ επανάληψη μας είχε ενημερώσει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και στις οποίες με σιγουριά είχε επενδύσει…

ΚΑΙ  έμμεση αμφιβολία για τις προσωπικές πρωτοβουλίες  του βουλευτή που διακήρυτταν και τα δυο μέρη με ύφος βαρέως τύπου…. και φρόντιζαν να επισφραγίζουν με φωτογραφήσεις στα μέσα ενημέρωσης κατά το τριετές διάστημα διοικητικής ευθύνης!

Εκτιμώ επίσης με το κείμενο αυτό γίνεται η προσπάθεια να προλάβει επικοινωνιακά να δηλώσει παρών σε μια φιέστα που και να μην παρευρίσκονταν  ο δήμαρχος Σάμης  κανείς δεν θα το παρατηρούσε !

Σε ένα happening του οποίου η σκοπιμότητα εξυπηρετούσε και μόνο την αναβάθμιση του προφίλ του βουλευτή κ. Π. Καππάτου στοχεύοντας ξεκάθαρα την  έδρα του νομού·… Αξιοποιώντας χρονικά και εξαγγέλλοντας το έργο του δρόμου Αργοστολίου – Πόρου, που με το καλό να έρθει η περάτωσή του, δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι τότε πρωθυπουργός και ποιος βουλευτής Κεφαλληνία;

Σε μια διοργάνωση υπό την αιγίδα του Μαξίμου που το βασικό μήνυμα που πέρασε στους κατοίκους του νησιού,..ειδικά του δήμου Σάμης , δια στόματος πρωθυπουργού είναι … αξιοποίηση του δημοσιονομικού περιθωρίου εκτιμώντας σωστά και σεβόμενοι το δημοσιονομικό χώρο !!!

Εκτιμώ σαφέστατο !

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και δύναμη για τη συνέχεια !

ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΔΙΓΑΛΕΤΟΣ                                


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250