Θεόφιλος: "Ο κ. Ανουσάκης στην προσπάθεια για αντιπολίτευση είπε την αλήθεια - Όντως αλλάξαμε τα φώτα και βελτιώσαμε τον φωτισμό"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 10:22

Θεόφιλος: "Ο κ. Ανουσάκης στην προσπάθεια για αντιπολίτευση είπε την αλήθεια - Όντως αλλάξαμε τα φώτα και βελτιώσαμε τον φωτισμό"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 και στην εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας.

O Δήμαρχος Αργοστολίου, απάντησε στον Νίκο Ανουσάκη στα όσα με ανακοίνωσή του είχε καταλογίσει.

«Εχει δίκιο ο κ. Ανουσάκης. Όντως προσπαθούμε να αλλάξουμε τα φώτα και στις περιοχές δύο πρώην Δήμων Λειβαθούς και Ελειού - Πρόννων, και να επιδιορθώσουμε τον φωτισμό γιατί υπήρχαν μεγάλα παράπονα από τους κατοίκους. Με την εφαρμογή e-argostoli προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε κάθε αίτημα δημότη, να αλλάξουμε άμεσα την λάμπα και έχουμε ικανοποιήσει χιλιάδες αιτήματα. Αυξήσαμε το κόστος, γιατί θεωρήσαμε ότι οι υποδομές πρέπει να λειτουργούν σωστά. Μέσα στην προσπάθειά του να κάνει αντιπολίτευση ο κ. Ανουσάκης είπε και μία μεγάλη αλήθεια ότι όντως αλλάξαμε τα φώτα στις περιοχές του δήμου Αργοστολίου και αλλάξαμε τον φωτισμό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αδικαιολόγητες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και στην σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου για το συγκεκριμένο ζήτημα

Αναφέρθηκε επίσης στο καθάρισμα του οδικού δικτύου, για τα έργα οδοποιίας που προχωρούν στο Δήμο, στο στέγαστρο στο λιμάνι του Αργοστολίου, καθώς και στο ζωντάνεμα των χωριών φέτος το καλοκαίρι με τα πανηγύρια.

Παρακάτω όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Αργοστολίου: 

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-253029915?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250