Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: Μικρό το κακό …αν είναι το μοναδικό!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 18:03

Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: Μικρό το κακό …αν είναι το μοναδικό!

Σωστά … αντιληφθήκατε, κατόπιν και δικής μας παρεμβάσεως, το λάθος σας στα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ. Καραβομύλου, κύριοι και κυρίες της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σάμης.

Ωστόσο η προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος με τον γνωστό ειρωνικό τρόπο σας, εξέθεσε τους άστοχους χειρισμούς σας φανερώνοντας παράλληλα και την αμηχανία σας.

Δεν εκτιμούμε πως είναι στις προθέσεις σας ,….όμως η επιλεκτική συμπεριφορά διακρίνοντας τους πολίτες δεν προάγει ήθος και ούτε ασφαλώς περιποιεί τιμή   για όποια αρχή και διοικητική ομάδα την εφαρμόζει έστω και από σφάλμα !

Για την ασημαντότητα του ποσού δε που διατείνεστε.. αρκεί να θυμηθεί κάποιος τη στάση σας στην πρόταση γενικής μείωσης των τελών 20%,.. ως συμβολικής πράξης περισσότερο κατανόησης των δυσχερών συνθηκών για τους επαγγελματίες του δήμου μας, η οποία έγινε από τον κ. Ν. Αθανασάτο.

Σημειώστε εδώ ότι η Κ.Π.Ε.Σ. είχαμε θέση για μείωση 50% , συμφωνώντας και με τον δήμαρχο που αναφέρθηκε στους λόγους που ανέκυψαν από την πανδημία και την ενεργειακή κρίση !

Καταλήγοντας,..

Έλλειψη κάθε σοβαρότητας φανερώνουν και οι εκφοβισμοί προς τους δημότες από μέρους σας ότι τάχα κινδυνεύει η πορεία του νέου δήμου Σάμης αν σας ασκείται κριτική ή αν διακοπεί η διοικητική συνέχειά σας !

Δεν είναι άλλο παρά έλλειψη ψυχραιμίας σε κρίσιμη περίοδο και βλέποντας τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να αίρουν την εμπιστοσύνη τους στη διοικητική φιλοσοφία σας και στην πρακτική εφαρμογή της !

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ           

  11/7/2022




00 inkefalonia general ad 300X250