Θεόφιλος: «Ως Δημοτική Αρχή, διεκδικούμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και χαιρόμαστε να μας αντιμετωπίζουν με θετικότητα και να κερδίζουμε πράγματα»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 13:39

Θεόφιλος: «Ως Δημοτική Αρχή, διεκδικούμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και χαιρόμαστε να μας αντιμετωπίζουν με θετικότητα και να κερδίζουμε πράγματα»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κυκλοφοριακή μελέτη για το Αργοστόλι, τονίζοντας πως : «Έχει γίνει σοβαρή δουλειά από τον μελετητή και όταν εφαρμοστεί, αφού εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο και την Αποκεντρωμένη, θα λύσει πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Για πρώτη φορά “ακουμπήθηκαν” προβλήματα που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν είχε ακουμπήσει.

Σύντομα θα γίνουν ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής, όπου θα γίνουν γνωστά τα όσα έχει κάνει η Δημοτική Αρχή σε αυτό το διάστημα. Ηδη βρίσκονται σε εξέλιξη σειρά αναπλάσεων σε πλατείες, σε όλη την περιφέρεια του Δήμου. Παράλληλα, έρχεται και η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης που είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, ενώ υπάρχουν και προτάσεις για το παραλιακό μέτωπο σε Κατελειό και Σκάλα».

Για την έξαρση της παραβατικότητας στην Κεφαλονιά τόνισε: «Ως δημοτική Αρχή, κάνουμε τις ενέργειες εκείνες ώστε η Κεφαλονιά να μην γίνει Λαγανάς».

Σε ότι αφορά την παραβατικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα είπε ότι η Δημοτική Αρχή έχει κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε “να μην γίνει η Κεφαλονιά Λαγανάς”.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή διεκδικούμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και χαιρόμαστε να μας αντιμετωπίζουν με θετικότητα και να κερδίζουμε πράγματα. Το έργο το οποίο έρχεται να εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός, για το νησί μας, είναι πάρα πολύ σπουδαίο και θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα. Θα σωθούν ζωές, γιατί ο δρόμος Αργοστόλι – Πόρος είναι επικίνδυνος και θα είναι το πιο σημαντικό έργο που θα έχει γίνει στο νησί τα τελευταία 30 χρόνια».

Παρακάτω ακούστε ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-85260048?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}