Ληξούρι: Συνάντηση Κατσιβέλη - Τραυλού με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου και τον Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 21:34

Ληξούρι: Συνάντηση Κατσιβέλη - Τραυλού με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου και τον Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη (εικόνες)

 Συνάντηση με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου και τον Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Κεντέρη, είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης και ο Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλληνίας-Ιθάκης κ.Σταύρος Τραυλός συνοδευόμενος από τον κ.Γεράσιμο Βεργωτή και τον προπονητή της ΓΕΚ Κεφαλονιάς κ. Νίκο Μεταξά.

Αντιπεριφερειαρχης και Δήμαρχος καλωσόρισαν τους αθλητές στο Ληξούρι και έγινε εκτενή συζήτηση για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την προσπάθεια της Ομοσπονδίας που δίνει έμφαση στα τμήματα υποδομών και στα νέα παιδιά.

Προπονητής και αθλητές έδειξαν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και κυρίως από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου και έγινε συζήτηση για τη μόνιμη διεξαγωγή προπονητικών καμπ στο Ληξούρι αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές καθώς και για τη φιλοξενία αγώνων αναπτυξιακών τμημάτων αθλητών.

Ο κ. Κεντέρης και η κα Σπανουδάκη , δώρισαν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τραυλό, στον Δήμαρχο κ. Κατσιβέλη και στον κ. Βεργωτή από μιά φανέλα της Εθνικής ομάδας καθώς και από ένα αυθεντικό μετάλλιο του Μαραθωνίου στον καθένα ξεχωριστά.

Οι αθλητές απόλαυσαν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Apollonion-Asterias” του κ. Γερ. Στρίντζη στο Ξι, ο οποίος προσέφερε τη διαμονή όλης της αποστολής δωρεάν.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

{https://youtu.be/3hsmC7WhSX8}




00 inkefalonia general ad 300X250