Θεόφιλος: «Έρχονται νέες εντάξεις έργων, δημοπρατήσεις και αναπλάσεις»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 20:08

Θεόφιλος: «Έρχονται νέες εντάξεις έργων, δημοπρατήσεις και αναπλάσεις»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Νησί 93,9 και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφορικά με τις συναντήσεις του στην Αθήνα σε Υπουργεία.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην συνάντησή του με τον αναπληρωτή Υπουργό, Στέλιο Πέτσα τονίζοντας πως: «μέσα στον Μάρτιο θα έχουμε και άλλες εντάξεις έργων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης. Παράλληλα, και σε σχέση με το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου, αναμένεται μέσα στην χρονιά να αυξηθούν οι θέσεις του έκτακτου εποχικού προσωπικού. Για το 2023 θα υπολογιστούν όλες οι μόνιμες θέσεις που πρέπει να επανδρωθούν μέσω διαγωνισμού που θα γίνει.

Ο κ. Μιχαλάτος τόνισε πως «ζητήθηκε από τον κ. Πέτσα και νέα χρηματοδότηση για τον Δήμο Αργοστολίου ώστε να καλυφθούν και οι υπόλοιπες ζημιές που έχει αφήσει ο Μεσογειακός Κυκλώνας «Ιανός».

Αναφορικά με την επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών και στην αρμόδια υπηρεσία για την χάραξη αιγιαλού και παραλίας ο κ. Μιχαλάτος, τόνισε πως έγινε ώστε «να ενισχυθούν οι υπηρεσίες του Δήμου και να προχωρήσουν σημαντικά ζητήματα όπως είναι η χάραξη στην διαδρομή του Κουτάβου».

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ο Δήμαρχος Αργοστολίου δήλωσε πως:«Ζητήθηκε παρέμβαση, ώστε να χρησιμοποιηθεί χώρος της Ναυτικής Σχολής, ως πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση και των κρουαζιερόπλοιων», ενώ τόνισε πως "προχωράει και το έργο του Υποδομών για το λιμάνι Αργοστολίου".

«Με την έγκριση του προϋπολογισμού από την Αποκεντρωμένη, θα δημοπρατηθούν το Μουσείο Γερασίμου Σκλάβου, οι αναπλάσεις στο Αργοστόλι και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από τους αμιαντοσωλήνες».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/1-3a-4?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250