Mε τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθ. Θεοχάρη συναντήθηκε η Ρόδη Κράτσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 11:30

Mε τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθ. Θεοχάρη συναντήθηκε η Ρόδη Κράτσα

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κας Ρ. Κράτσα και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κας Μ. Ανδριώτη με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρη

Τη Δευτέρα, 21.02.2022, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της κας Ρ. Κράτσα, Περιφερειάρχη των Ιονίων Νήσων και της κας Μ. Ανδριώτη, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Ιονίων Νήσων, με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ Αθ. Θεοχάρη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν ευρύτερα οι ανάγκες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων γύρω από θέματα εξαρτήσεων, εθισμού και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, ενώ υπήρξε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και αναφορικά με τις τρέχουσες παρεμβάσεις και έργα που υλοποιούνται μέσω των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διερεύνηση της αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ της νέας περιόδου (2021-2027), ώστε να αναπτυχθούν περαιτέρω δράσεις και παρεμβάσεις που να καλύπτουν ολιστικά τις ανάγκες των κατοίκων του Ιονίου σε θέματα πρόληψης, άμεσης παρέμβασης, αντιμετώπισης  του εθισμού και των εξαρτήσεων.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250