Σταύρος Τραυλός: «Να επιμένετε με τα self test, όταν βλέπετε ότι δεν αισθάνεστε καλά και τα συμπτώματα παραμένουν»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 09:22

Σταύρος Τραυλός: «Να επιμένετε με τα self test, όταν βλέπετε ότι δεν αισθάνεστε καλά και τα συμπτώματα παραμένουν»

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέριστον Inkefalonia 89,2 με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου μίλησε o Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός για το ότι βρέθηκε θετικός στον covid-19 και για τα όσα κοινοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων για το εγκαταλελειμμένο στο χιονιά κεντρικό δίκτυο της Κεφαλονιάς.

Όσον αφορά την νόσηση του με covid-19 ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε στα ήπια συμπτώματα που του προκάλεσε η νόσος λόγω του τριπλού εμβολιασμού του, στην 5νθήμερη καραντίνα που πρέπει να καλύψει και στο ότι ενώ είχε ενδείξεις για covid-19, έκανε δυο self test που έδειξαν αρνητικά, το τρίτο βγήκε θετικό και ελέγχθηκε και με rapid test σε φαρμακείο το οποίο πιστοποίησε ότι νοσεί. Συμβούλευσε τον κόσμο να επιμένει στα τεστ όταν βλέπει ότι δεν αισθάνεται καλά και να ελέγχεται έστω και μια φορά την εβδομάδα γενικά.

«Πρέπει να εμβολιαζόμαστε, είναι το μόνο όπλο που έχουμε, για να θωρακιζόμαστε όσο μπορούμε» τόνισε.

Για τα όσα κοινοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων για το εγκαταλελειμμένο στο χιονιά κεντρικό δίκτυο της Κεφαλονιάς, ο κ. Τραυλός ανέφερε ότι ο κ. Νικολάου ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας είχε προετοιμαστεί με αλάτι και με το συνεργείο της Περιφέρειας κάνοντας αυτοψία σε Φάλαρη, δρόμο Αργοστολίου Σάμης και στο Πυργί. Κάποια στιγμή έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κεφαλονιά, Περιφερειακό Σύμβουλο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα Διλινάτα με αυτοκίνητα , τον ενημέρωσε ότι θα φροντίσει να ενημερώσει το συνεργείο και μετά από μία ώρα βγήκε η ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων.

« Η ανακοίνωση αυτή με λυπεί γιατί γνωρίζανε ότι είμαστε στους δρόμους ,τα ίδια τα site με φωτογραφίες το αποδεικνύουν, το ότι οι Δήμαρχοι άφησαν ανοιχτά τα σχολεία αποδεικνύει ότι δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο και η Περιφέρεια, έκανε καλά την δουλειά της. Είναι λυπηρό να κάνουμε μικροπολιτική για τέτοια θέματα. Μπορεί να θέλεις να χτυπήσεις τον Τραυλό, αλλά δεν σου φταίει ο Λασκαράτος που όλη την νύχτα ήτανε πάνω στο βουνό και ο Νικολάου ο υπεύθυνος της πολιτικής Προστασίας μας που ήταν όλη την νύχτα σε αφύπνιση. Απαξιώνεις την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που για μένα είναι πάρα πολύ μεγάλη και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Όσον αφορά τον Εθνικό Δρυμό του Αίνου ,ενημέρωσε ότι δεν είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας, αλλά στην ευθύνη του Φορέα Διαχείρισης του Αίνου, όμως η Περιφέρεια έχει την αρμοδιότητα να τον κλείνει με την πολιτική Προστασία όταν έχει κακοκαιρία. προέτρεψε δε τους πολίτες να αφήνουν τα οχήματα τους χαμηλά και να συνεχίζουν περπατώντας για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις. Συνέστησε επίσης προσοχή στον παγετό τις βραδινές και τις πρωινές ώρες.

Τέλος ευχήθηκε καλή ανάρρωση σε όσους νοσούν από covid-19 και σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους.

{https://soundcloud.com/user-46829938/mera-meshmeri-9?si=6b21a3144dfb40a2bd76c0e4ecf450ae&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}