Θεόφιλος για παραχώρηση στο δήμο οικοπέδου για πάρκινγκ από το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο – συνεχίζουμε την προσπάθεια…»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 14:34

Θεόφιλος για παραχώρηση στο δήμο οικοπέδου για πάρκινγκ από το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο – συνεχίζουμε την προσπάθεια…»

Σαφέστατη έκανε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, την συνέχιση της προσπάθειας του Δήμου Αργοστολίου, για την παραχώρηση από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, του οικοπέδου του παλαιού παιδικού Νοσοκομείου Αργοστολίου, που βρίσκεται στο επάνω μέρος της πλατείας Βαλλιάνου, απαντώντας στην επερώτηση των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Λυκούδη και Διονύση Πολλάτου.

Ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε πως ο Δήμος Αργοστολίου, συνεχίζει την προσπάθειά του, ώστε ο Δήμος Αργοστολίου, να αποκτήσει το οικόπεδο που θα χρησιμοποιηθεί για δωρεάν πάρκινγκ προς τους δημότες της πόλης, με αντάλλαγμα να παρέχει νερό στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Μάλιστα, ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε όλο το ιστορικό των συζητήσεων που έχουν γίνει και με τους πρώην διοικητές του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και τους διοικητές της 6ης ΥΠΕ.

«Έχουμε κάνει δύο αιτήματα στην Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, έχω επισκεφθεί και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα και τον Υπουργό και στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το αίτημά μας αυτό και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», ήταν τα λόγια του Δημάρχου Αργοστολίου.

Την αντίθεσή της εξέφρασε η Λαϊκή Συσπείρωση, μέσω του επικεφαλής της Γιάννη Κουρούκλη, τονίζοντας πως "το συγκεκριμένο οικόπεδο το ορέγονται και κάποια ξενοδοχειακά συμφέροντα, θέλοντας να το κάνοντας χώρο στάθμευσης".

theof




00 inkefalonia general ad 300X250