Νίκος Ανουσάκης: "Δημοσιεύστε τις συμβάσεις του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 14:49

Νίκος Ανουσάκης: "Δημοσιεύστε τις συμβάσεις του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης"

 Ο  Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Διονύσης  Μινέτος προφανώς  δεν ξέρει το παλαιό ρητό που τονίζει ότι καλό είναι κάποιος να μην πολυμιλάει όταν έχει «την φωλίτσα του λερωμένη». Καλό λοιπόν  θα ήταν σε αυτόν τον τομέα να μιμηθεί τον αρχηγό του Δήμαρχο Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτο, ο οποίος όταν αποκαλύπτονται θέματα που «καίνε» παριστάνει το «Βούδα» και τα αφήνει να ξεχαστούν…

Επί της ουσίας λοιπόν :

Α) Δώστε τώρα στη δημοσιότητα τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Δήμος Αργοστολίου στα πλαίσια του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ώστε να δει όλος ο κόσμος ότι ο Δήμος ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ. Σας δίδω την ευκαιρία να με διαψεύσετε αν μπορείτε. Δημοσιεύστε λοιπόν τις συμβάσεις!!!

Β) Το αν τα μπάζα στο λιμάνι του Αργοστολίου ή η γεώτρηση στα Ομαλά είναι έργα που σχετίζονται με τις καταστροφές του «Ιανού» που έλαβε χώρα το 2020, είναι ξεκάθαρο ότι όλοι οι Κεφαλονίτες ξέρουν την απάντηση που ασφαλώς είναι ένα τεράστιο «ΟΧΙ». Το ότι εκμεταλλευτήκατε την κατ’ εξαίρεση  διοικητική διαδικασία για τις καταστροφές από τον «Ιανό» ώστε να μην προβείτε σε διαγωνισμούς για τα συγκεκριμένα έργα αλλά να τα δώσετε με απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Ίσως για εσάς να είναι «μαγκιά» το ότι καταστρατηγείτε την διαφάνεια αλλά τουλάχιστον μην προκαλείτε και μην θεωρείτε τους υπόλοιπους ηλίθιους .

Γ) Όσον αφορά την  τουλάχιστον παράξενη πρόθεσή σας να δώσετε το δημοτικό «φιλέτο» της «Καλλιθέας» στη Λακήθρα σε κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία για 25 ολόκληρα χρόνια δεν χρειαζόταν κ. Μινέτο ούτε να απαντήσετε με μακροσκελείς αναφορές …για το  σχέδιο «Μάρσαλ» 70 και πλέον χρόνια πριν ούτε με πομπώδεις αναλύσεις περί … «οικονομιών χωρικής συγκέντρωσης» ! Όλοι καταλαβαίνουν κ. Μινέτο και το πώς και το γιατί… Επαναλαμβάνω μην τους περνάτε όλους για ηλίθιους.

Τέλος θέλω να υπογραμμίσω στον κ. Μινέτο ότι και τώρα που είμαι φιλελεύθερος μεταρρυθμιστής και όταν ήμουν φοιτητής και ήμουν ο «κόκκινος Νίκος» είχα πάντα ένα κοινό χαρακτηριστικό: Δεν γούσταρα ούτε ανεχόμουν «μεγάλα αφεντικά» ή ολιγάρχες («ορίτζιναλ» ή «ιμιτασιόν») και γενικά αποστρεφόμουν πάντα την απληστία. Στα πλαίσια αυτά η παράταξη που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής ( Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον) επιζητά   τη στήριξη της πλειοψηφίας των δημοτών του Αργοστολίου που σαφέστατα, κατά την άποψή μας, θα πει με την ψήφο της: «ΩΣ ΕΔΩ κ. Μιχαλάτε»

Νίκος Ανουσάκης

Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου – Επικεφαλής της παράταξης : «Δήμος Αργοστολίου :Παρόν και Μέλλον»




00 inkefalonia general ad 300X250