Ο Νίκος Ανουσάκης για την παραίτηση του Νίκου Σκλάβου από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 17:39

Ο Νίκος Ανουσάκης για την παραίτηση του Νίκου Σκλάβου από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Με το παρόν δελτίο τύπου θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Σκλάβο για την άψογη συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος της Κεφαλονιάς όπως και να τονίσω ότι υπήρξε υποδειγματικός στην άσκηση των καθηκόντων του ως αντιπροέδρου.
Όσο αφορά την παραίτησή του με αφορμή το γεγονός ότι τέθηκε ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου το ζήτημα των πολιτικών ευθυνών για την υπεξαίρεση στον πρώην Δήμο Πυλαρέων κατά το διάστημα που ήταν Δήμαρχος ο επικεφαλής της παράταξής του Μάρκος Κοτσιλίνης δεν θέλω να την σχολιάσω γιατί θεωρώ ότι τον αδικεί και δεν συνάδει με την μέχρι σήμερα πορεία του.
Όσο αφορά το πρόσωπό μου θεωρώ ότι και στο παρελθόν αλλά και σήμερα με την θεσμική θέση που κατέχω έχω αποδείξει ότι τολμώ να εκφράζω δημόσια την άποψή μου χωρίς να επιτρέπω σε κανέναν να με φιμώνει. Όσοι ονειρεύονται πως με διάφορα προσχήματα και διάφορα πολιτικά "τερτίπια" θα κατορθώσουν να επιβάλουν "συνωμοσίες της σιωπής" για τα ζητήματα της διαφάνειας και της σύννομης ή μη οικονομικής διαχείρισης στους πρώην Δήμους της Κεφαλονιάς πλανώνται πλάνην οικτράν.
 
                 Νίκος Ανουσάκης
          Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250