E. Κεκάτος: Μήνυμα Συμπαράστασης για την Πανελλαδική Κινητοποίηση της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2013 στο Υπουργείο Οικονομικών

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 00:00

E. Κεκάτος: Μήνυμα Συμπαράστασης για την Πανελλαδική Κινητοποίηση της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2013 στο Υπουργείο Οικονομικών

Με την ελπίδα ότι ο κ.Υπουργός των Οικονομικών θα διορθώσει άμεσα όλα τα μέτρα που θίγουν την αξιοπρέπεια κυρίως των Συνανθρώπων μας, που είναι Μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, συμπαραστεκόμεθα στα δίκαια αιτήματά τους και ζητούμε τη συγγνώμη της Πολιτείας για την απρέπεια της παραβίασης των κόκκινων γραμμών του Ανθρωπισμού, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και των Δικαιωμάτων των Τυφλών Συνανθρώπων μας και την απόσυρση όλων των κοινωνικώς οικονομικά ανάλγητων διατάξεων.

Θεωρούμε απαράδεκτη και απάνθρωπη την πολιτική, που στο πλαίσιο των Μνημονίων ισοπεδώνει πανανθρώπινες αξίες υποστήριξης, συμπαράστασης και φροντίδας Ατόμων με ειδικές ανάγκες, που η Πολιτεία έχει ηθικό χρέος να περιβάλλει με τον πρέποντα σεβασμό, που μεταφράζεται σε κοινωνικές δομές ουσιαστικής πρόνοιας.

Συνυπογράφουμε και τα πέντε (5) δίκαια αιτήματα των τυφλών Συνανθρώπων μας, όπως αυτά ορίζονται στο με αριθμό πρωτοκόλλου 158/ 22-2-13 Έγγραφο του Τομέα : Γραμματείας και είμαστε βέβαιοι ότι ο αγώνας των Μελών της Ομοσπονδίας θα δικαιωθεί πλήρως ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού της Πολιτείας, που οφείλει να αναγνωρίζει και να διορθώνει έγκαιρα τις όποιες λάθος Νομοθετικές Διατάξεις, που στα πλαίσια της αρνητικής εν γένει οικονομικής κατάστασης της Χώρας μας, συμπαρασύρουν κάθε έννοια ευγένειας και ανθρωπισμού.

Τέλος η όραση, ως λειτουργία επαφής με την πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα υψηλόβαθμα Στελέχη του Υπουργείου, έτσι ώστε να δουν και να διορθώσουν έγκαιρα τις Νομοθετικές αβλεψίες, πριν τις καταγγελίες , στα ανάλογα Όργανα και Υπηρεσίες Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα όχι μόνο το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και την τρικομματική Κυβέρνηση στο σύνολό της.

Ευαγγελος Κεκάτος




00 inkefalonia general ad 300X250