“School Madness” στο μπάσκετ! Το σήκωσε το 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου σε αγόρια και κορίτσια! (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:10

“School Madness” στο μπάσκετ! Το σήκωσε το 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου σε αγόρια και κορίτσια!  (photos + video)

Αν το Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των HΠΑ ετοιμάζεται να «χτυπήσει» σε λίγες μέρες η περίφημη "March Madness" ή αλλιώς «Η τρέλα του Μαρτίου» στο Αργοστόλι χτύπησε σήμερα η "School Madness" ή αλλιώς «η τρέλα των σχολείων». Και όταν λέμε τρέλα εννοούμε με την καλή έννοια την μπασκετική τρέλα!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Οι τελικοί του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ της Κεφαλονιάς είχαν ατμόσφαιρα που θα την ζήλευαν και οι καλύτερες ομάδες, είχαν παλμό, είχαν σασπένς και είχαν και το 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου που σάρωσε σε αγόρια και κορίτσια και το χάρηκε δεόντως, έστω και αν λόγω... περικοπών δεν έγιναν βραβεύσεις μετά το τέλος των τελικών!

Τα παιδιά του Μανώλη Δούλια πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα κορίτσια να επικρατούν με 22-15 του ΓΕΛ Κεραμειών (πρώτη σκόρερ και MVP η Λουίζα Παπαντωνάτου με 15 πόντους) και τα αγόρια να νικούν το ΓΕΛ Ληξουρίου με 63-48 (Πρώτοι σκόρερ το εξαιρετικό δίδυμο Πορτελάνος – Σπανός με 23 και 19 πόντους αντίστοιχα). Μάλιστα ο πρώτος έκανε ακόμα και κάρφωμα (!), ενώ ο δεύτερος σημείωσε 5 (!) τρίποντα.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων στο γήπεδο, παρόντες, ήταν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ

1ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΓΕΛ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: 63-48
1ο ΓΕΛ Αργοστολίου (Μανώλης Δούλιας): Μοσχόπουλος 9 (1), Μάτας, Κουνάδης, Κρητικός, Μάρης 3 (1), Πορτελάνος 23 (1), Ανδρικόπουλος 2, Σπανός 19 (5), Τζάκης, Παπαδάτος Γ. 6.
ΓΕΛ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (Δημήτρης Μαντζουράτος): Γιακουμάτος, Καππάτος 6, Βολτέρας 14 (1), Μαρούλης 5, Αρακλησιάνος 16 (1), Σούλης 4, Δρακόπουλος.
Διαιτητές: Παπαδάτος Λ. , Μουρελάτος Κ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1ο ΓΕΛ Αργοστολίου – ΓΕΛ Κεραμειών 22-15
Διαιτητές: Παπαδάτος– Χριστόπουλος
1ο ΓΕΛ Αργοστολίου (Μανώλης Λούλιας): Τζάκη 2, Τζανετάτου 2, Παπαντωνάτου Λ. 15, Αλιβιζάτου, Παπαντωνάτου Κ., Λάλλη, Ταβιανάτου Καππάτου 3, Παπαντώνη.
ΓΕΛ Κεραμειών ( Α. Σταθάτου): Λιπιάτου 5, Σολωμού 9, Βασίλη 1, Κωστοπούλου, Τζαννάτου, Αγγούρια, Βασίλη Ι., Ντόκο, Μιχαλάτου, Δόριζα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=zsXN0PLWhEc

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=1bdCP0TpZ3g


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ