Συγχαρητήρια στον αθλητή, Γεράσιμο Λιγνό

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 13:50

Συγχαρητήρια στον αθλητή, Γεράσιμο Λιγνό

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Αθλητής του Φιλόξενου Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία συμμετείχε σε παραολυμπιακούς αγώνες εκπροσωπώντας στο Τόκιο τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά αλλά και όλη την Ελλάδα σε μια τόση μεγάλη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ο αθλητής μας κατέλαβε την 6η θέση στον Δεύτερο Προκριματικό στα 100 μέτρα πεταλούδα στην κατηγορία SB13 με χρόνο 1:03.01. και δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Συνολικά ο Έλληνας αθλητής μας βρέθηκε στη 12η θέση και έμεινε εκτός τελικού του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

Ο Γεράσιμος Λιγνός κατέλαβε την 5η θέση στη 2η προκριματική σειρά των 100 μέτρων πρόσθιο στην κατηγορία SB13 κάλυψε την απόσταση σε 1:13.34. και με τον 10ο καλύτερο χρόνο στο σύνολο έμεινε εκτός τελικού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αθλητής μας ενός σοβαρού τραυματισμού είχε κάνει ήδη την υπέρβαση με την συμμετοχή του στους παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

Πολλά συγχαρητήρια και στην μητέρα του και προπονήτρια του, Αλεξία Μωραΐτου, που έζησε την αγωνία από το σπίτι της στην Κεφαλλονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                           Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                             Παγανοπούλου Ιουλία

*

Κυνηγετικός Σύλλογος Αργοστολίου

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολίου (5/9/2021) επιβραβεύουμε την προσπάθεια του ολυμπιονίκη αθλητή Λιγνού Γερασίμου ο οποίος με ήθος και συνεπεία αντιπροσώπευσε στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο την Ελλάδα και το Νησί μας.

Τον ευχαριστούμε για αυτή του την προσπάθεια.

 ΤΟ Δ.Σ.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ