H μπίλια στο... μπλε! (ΑΟΚΙ – Εικοσιμία 2-3)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 09:34

H μπίλια στο... μπλε! (ΑΟΚΙ – Εικοσιμία 2-3)

Η μπίλια στο... μπλε! Η Εικοσιμία πήρε μία άκρως σημαντική νίκη σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Αργοστολίου κερδίζοντας τον ΑΟΚΙ με 3-2 και πλέον έχει πάρει σοβαρό πλεονέκτημα όσον αφορά την κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα που δίνει αβαντάζ στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να γλυκοκοιτάζει και την κορυφή στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παιχνίδι στο Αργοστόλι χωρίστηκε σε δύο... ενότητες. Η πρώτη έφερε τον τίτλο «Εικοσιμία χωρίς αντίπαλο» και έδειχνε την καταλυτική υπεροχή της ομάδας από τη Λειβαθώ για σχεδόν 50 λεπτά αγώνα. Εκεί κατάφερε να φτάσει το κοντέρ στο 0-3 και ουσιαστικά να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της. Με τον Παναγή Στεφανάτο να παραβιάζει την εστία του ΑΟΚΙ μόλις στο 5ο λεπτό (έπειτα από σέντρα από τα αριστερά του Τασιούλη), τον Ντουκάι να κάνει το 0-2 με κεφαλιά από κοντά στο 25' και τον Αντώνη Κορσιάνο να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ στο 58' με ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή, το 0-3 έμοιαζε να έχει κρίνει τα πάντα στο Αργοστόλι.

Βέβαια υπήρχε και δεύτερη ενότητα που ονομαζόταν «ΑΟΚΙ η μεγάλη αντεπίθεση». Οι παίκτες του Γιώργου Τόγια αφυπνίστηκαν μείωσαν με τον Δημήτρης Πολλάτος στο 69' έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπαζάρογλου και απέκτησαν σφυγμό. Στο 76' ο διαιτητής Μενεγάτος ακυρώνει ως οφ σάιντ γκολ σε σουτ του Δημήτρη Πολλάτου έξω από την περιοχή. Η φάση αυτή προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 78' είδαν τον Δημήτρη Πολλάτο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αποχωρεί από την αναμέτρηση αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Σάββας Ζαμπάυτης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΑΟΚΙ (Γ.Τόγιας), Μαρκαντωνάτος Δ., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Πολλάτος Διον. (46΄Μοντεσάντος), Αλεξανδράτος (46΄Χαλιώτης), Σπανός, Λαμπρόπουλος, Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Κόμητας, Κανάκης (66' Ζαμπαύτης).
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Τασιούλης (90' Κόρμαλης), Κουμαριώτης, Κουλάκης, Γερασιμάτος, Κονόμι, Μπούσι, Στεφανάτος (68' Μινέτος Γ.), Κορσιάνος Α., Ντουκάι, Αντωνάτος (81' Κορσιάνος Π.).


{phocagallery view=category|categoryid=407|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250