Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ: Στην Κεφαλονιά η τελευταία προετοιμασία πριν από το Προπαραολυμπιακό Τουρνουά!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 10:44

Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ: Στην Κεφαλονιά η τελευταία προετοιμασία πριν από το Προπαραολυμπιακό Τουρνουά!

Προετοιμασία για την Εθνική Προπαραολυμπιακή Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Κεφαλονιά 19/4/21 -29/4/21

Την τελευταία της προετοιμασία πριν από το Προπαραολυμπιακό Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σλοβενία αρχές Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες στην Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα, ο αθλητής της κλάσης 6 των ορθίων, Κανέλλης-Μάριος Χατζηκυριάκος, που μαζί με τον Γιώργο Μουχθή είχαν οδηγήσει την Ελλάδα στη 2η θέση της Ευρώπης στο ομαδικό ΤΤ6 το 2019, θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις το «χρυσοφόρο» εισιτήριο για την πρόκριση στο Τόκιο. Οι διπλές καθημερινές προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στο Αργοστόλι υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση, με τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων λόγω του Covid-19, θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν δέκα ημέρες αργότερα. Σε αυτές θα λάβουν μέρος, εκτός από τον Χατζηκυριάκο, οι αθλητές της κλάσης 6 των ορθίων, Γιώργος Μουχθής, Λευτέρης Μαύρης και Παναγιώτης Ιωάννου. Να σημειωθεί ότι η προετοιμασία διεξάγεται από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, με την αρωγή της ΕΦΟΕπΑ, του προέδρου κ. Παπαγεωργίου Κων/νου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε επίπεδο ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ο Χατζηκυριάκος, ο Μουχθής και ο Ιωάννου ανήκουν στον Π.Α.Σ.Κ.Α., ενώ ο Μαύρης αγωνίζεται στο «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας. Στην ΕΦΟΕπΑ ο Χατζηκυριάκος, ο Μαύρης και ο Ιωάννου κάνουν φέτος αθλητικό δελτίο στον Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά, ενώ ο Γιώργος Μουχθής αγωνίζεται στον ΓΣ Νηρέα Καρδαμύλων.

Καθοριστική συμβολή στην υλοποίηση του camp προετοιμασίας προσφέρει με την παρουσία του ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο σωματείο «Εν Σώματι Υγιεί» ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας, Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, ως συνεργάτης του Ομοσπονδιακού Προπονητή. Τον ίδιο ρόλο έχει η Μαρία Καΐπη που βρίσκεται επίσης στο πλευρό του Πολυχρόνη Πολίτση, ως βοηθός ΑμεΑ. Παράλληλα, τις υπηρεσίες της παρέχει και η Προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Κατερίνα Βασιλείου μαζί με τον Αντώνη Αγγέλου από το πόστο του βοηθού προπονητή. Στην 10ημερη προετοιμασία θα συνδράμουν τις προσπάθειες των διεθνών και οι Γεράσιμος Ποδηματάς και Φαίη Παντελάδη, από το τοπικό σωματείο του Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά.

172567467 200646018492843 6343607840253860763 n

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και την εξολοκλήρου διατροφή των αθλητών τις μέρες που θα βρίσκονται στο νησί και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο του νησιού, τον κ. Μιχαλάτο Θεόφιλο που έχει αγκαλιάσει τον αθλητισμό τον Α.με.Α. αλλά και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Τσιλιμιδό Γεώργιο για την υποστήριξη της προετοιμασίας. Συμπληρωματικά, εκτιμούν την αμέριστη συνεισφορά της ΕΦΟΕπΑ, σε ό,τι αφορά το αθλητικό υλικό που παραχωρήθηκε για την προετοιμασία και ιδιαίτερα στον νέο Προέδρου κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο και του Διοικητικό Συμβούλιο.

Επιπρόσθετα, διατυπώνουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Πρόξενο της Σερβίας κ. Ρουχωτά Βίκτωρα. Φυσικά, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν στον πρόεδρο της Levante Ferries, κ. Θεοδόση Γεώργιο, για τη δωρεάν μετακίνηση όλων των αθλητών και του προσωπικού στο πανέμορφο νησί του Ιονίου. Ακόμα, ευχαριστούν τη μεταφορική εταιρεία «Λυκούδης», η οποία μερίμνησε για τη μεταφορά των αγωνιστικών τραπεζιών και όλου του υπόλοιπου αθλητικού εξοπλισμού αφιλοκερδώς από την Αθήνα.

 174606461 799033470737109 1808432204116796019 n

 

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250