O NOA για την αναμέτρηση με τον Ν.Ο. Πατρών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 15:15

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλαθλοι του Ομίλου μας, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό και επίσημα , ότι στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων Ν.Ο.Πατρών και Ν.Ο. Αργοστολίου που πραγματοποιηθήκε στο Κολυμβητήριο Γέρακα , το Σάββατο 12/01/2013 , η ομάδα μας νίκησε το εδρούχο σωματείο με σκόρ 5-8, κάτι το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι το έχετε ήδη πληροφορηθεί από τα Μ.Μ.Ε. , τα οποία έχουν κάνει εκτενές ρεπορτάζ στις λεπτόμερειες του αγώνα.


Εμείς ως Διοίκηση που διατηρούμε και προασπιζόμαστε την ιστορία του Ομίλου μας , είμαστε στην ευχάριστη θέση να νοιώθουμε υπερήφανοι μετά από αυτές τις εμφανίσεις της ομάδας μας και εκφράζουμε τα θερμά μας συχγαρητήρια τόσο στον προπονητή μας κ. Ανδρεάκο Θεόδωρο όσο και σε όλους τους αθλητές μας οι οποίοι παραμένουν ένθερμοι στην ομάδα μας και ανεπηρέαστοι από τις διάφορες οικονομικές διαφορές που προκύπτουν, για τις οποίες δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι, αλλά θα αναφερθούμε σε επόμενη χρονική στιγμή. Υποσχόμεθα όμως να αποκατασταθεί η οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να αποδείξουμε ότι οι Κεφαλονίτες έχουμε λόγο, ήθος και σεβασμό στον αθλητισμό.
Καλούμε όλους τους φίλους μας να συσπειρωθούν κοντά μας και σε οποιαδήποτε κάλεσμα να βοηθήσουν ώστε η ομάδα αυτή να κρατηθεί βαθμολογικά και αξιοπρεπώς εδώ που βρίσκεται και σας προσφέρουμε αυτές τις νίκες για να τις εκμεταλλευτείτε και να γίνουν διαφημιστές τουριστικής προβολής του τόπου μας .
Σας αναφέρουμε ότι την προσεχή Κυριακή 20/01/2013 στο κολυμβητήριο Αργοστολίου υποδεχόμασε το Ν.Α.Ο.Κέρκυρας για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Τέλος, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13/01/2013 ο αθλητής κολύμβησης Τσιλιμιδός Γρηγόρης εκπροσώπησε τον Όμιλό μας στην Ημερίδα Ορίων Χειμερικών Αγώνων που έγινε στο Κολυμβητήριο Νίκαιας με τη συμμετοχή 36 σωματείων και 517 αθλητών στα παρακάτω αγωνίσματα:
Κατηγορία Ανδρών
50μ. Ελεύθερο , 4η θέση, χρόνος 25,96
50μ. Πεταλούδα , θέση 4η , χρόνος 28,70
100μ. Πεταλούδα , θέση 6η , χρόνος 1,02,90

Οι χρόνοι του είναι καταπληκτική σε σχέση με την ολιγόωρη προπόνηση που δύναται ο Γρηγόρης να πραγματοποιεί λόγω σπουδών.
Συχγαίρουμε το Γρηγόρη τόσο για τις σπουδές του όσο και για την ανεξάντλητη αγάπη του για το άθλημα αυτό.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ