Η αποβολή «ξύπνησε» την Εικοσιμία (2-0 τα Ομαλά)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:44

Η αποβολή «ξύπνησε» την Εικοσιμία (2-0 τα Ομαλά)

Οι περισσότερες ομάδες όταν μείνουν με 10 παίκτες καταρρέουν, στην περίπτωση της Εικοσιμία ωστόσο έγινε το αντίθετο και με την αποβολή του Στεφανάτου την αφύπνισε και έφτασε στην εκτός έδρας νίκη επί των Ομαλών με 2-0. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου αν και είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να τελειώσει δύο τρείς καλές φάσεις που έκανε. Ο Αποστολάτος με σουτ στο 10' και 25' απείλησε την αντίπαλη εστία, ωστόσο ο Αρτούρ και τις δύο φορές αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ ένα ωραίο γυριστό σουτ του Αντώνη Κορσιάνου στο 32' πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50', η Εικοσιμία χάνει τον Παναγή Στεφανάτο με απευθείας κόκκινη, μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Μεταξά.

Κάπου εκεί η ομάδα από τη Λειβαθώ, φάνηκε να αφυπνίζεται και στην αμέσως επόμενη φάση (51΄) σε γύρισμα μέσα στην περιοχή του Αντώνη Κορσιάνου, άνοιξε το σκορ με τον Παναγή Κορσιάνο, ο οποίος με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 70' η Εικοσιμία κλείδωσε τη νίκη με ένα προσωπικό γκολ από τον Κωστή Αντωνάτο, ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από λάθος της άμυνας των Ομαλών μπήκε στην περιοχή και πλασαρε και τον τερματοφύλακα Αρτούρ.

ΟΜΑΛΑ:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Γκαζάρ, Μηλιαρέσης, Τσακαρισιάνος Χρ., Καπετάνιος (46΄Φραγκιάς Βασ.), Μετάι, Μπελτσώνιας, Μεταξάς (79' Βαλλιανάτος, Γεωργόπουλος (44' Καλογηράτος), Γκαζάρ Κ..
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Δ. Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Βιτώρος (73' Τασιούλης), Αποστολάτος, Αντωνάτος, Κορσιάνος Α., Κορσιάνος Π. (71' Μινέτος Χρ.), Κονόμης (89' Βολτέρας), Γερασιμάτος, Κουλάκης.

{phocagallery view=category|categoryid=334|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ