40 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΥΓΕΡΟΣ": Κοπή πίτας και Ευχαριστήριο (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 09:27

40 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΥΓΕΡΟΣ": Κοπή πίτας και Ευχαριστήριο (εικόνες)

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020,το Αθλητικό Σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ Φαρακλάτων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Κελί του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ευαγγελιστρίας Φαρακλάτων.

Μετά την προπόνησή τους η αντρική και παιδική ομάδα μαζί με τους προπονητές,γονείς,μέλη και φίλους της ομάδας αντάλλαξαν ευχές σε ζεστό οικογενειακό-φιλικό κλίμα.Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού Παυλάτος Βασίλης και τον χώρο παραχώρησαν οι 
Επίτροποι του Ιερού Ναού τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Φέτος η ομάδα ΕΥΓΕΡΟΣ που ιδρύθηκε το 1980 κλείνει 40 χρόνια  λειτουργίας και προσφοράς στον αθλητισμό και τους νέους.Ο καλύτερος  τρόπος που γιορτάζουμε αυτή την επέτειο είναι η συνεργασία με δυο από τους πιο καταξιωμένους προπονητές του νησιού, τον κ.Θόδωρο Βουκελάτο  και τον κ.Τζουγανάτο Γιάννη.

Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές για το εξαίρετο έργο  τους,τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους που τιμούν την ομάδα μας,τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια,τους εμψυχωτές,φίλους και μέλη της ΕΥΓΕΡΟΥ.
Ευχαριστούμε όσους οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ομάδα πρίν 40 χρόνια ,όλους τους παικτες που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ΕΥΓΕΡΟΥ,όλους τους προπονητές, τους προέδρους, τις Διοικήσεις,τους χορηγούς και τους φιλάθλους!
Την πίτα φιλοτέχνησε ο επίτιμος πρόεδρος κ.Πετεινάτος Διονύσης (Πολίτικος),τα κεράσματα προσέφερε το ιδρυτικό μέλος ΕΥΓΕΡΟΥ κ.Παπαναστασάτος Γιώργος και τις φωτογραφίες ο πρώην παίκτης κ.Κρούσσος Σπύρος.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο μικρός αθλητής Μπίντα Μιχάλης του οποίου έδωσε το Πρωτοχρονιάτικο φιλοδώρημα ο πρωην παίκτης και υποστηρικτής ΕΥΓΕΡΟΥ κ.Κώστας Κωνσταντάκης.Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημ.ΣύμβουλοςΚ.Άγγελος Κωνσταντάκης,πρώην 
τερματοφύλακας ΕΥΓΕΡΟΥ και υποστηρικτής ,ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Σπανός Δημήτρης πρώην παίκτης ΕΥΓΕΡΟΥ,ο Γυμνασιάρχης του 1ου Γυμνασίου Αργοστολίου κ.Πετεινάτος Διονύσης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Οι Φαρακλάδες΄΄.κ.Ράνια Πολλάκη.

Ευχαριστούμε τους δυο μεγάλους χορηγούς της ομάδας από την έναρξη της αγωνιστικής  περιόδου,την Εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε για το πακέτο ένδυσης των αθλητών και την ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Ο.Ε για την κατασκευή των αποδυτηρίων της ομάδας στο 
Δημοτικό Γήπεδο Αργοστολίου.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία,οικογενειακή ευτυχία  και πρόοδο!

Για το Δ.Σ. ΕΥΓΕΡΟΥ

Η Α/Πρόεδρος

Μαραβέγια Σοφία

Καθ.Φυσικής Αγωγής.

eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5eygeros 5


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250