Έπεσε μαχόμενος ο ΑΣΚ - «Λύγισε» στο τέλος από τον Αιγέα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 10:16

Έπεσε μαχόμενος ο ΑΣΚ - «Λύγισε» στο τέλος από τον Αιγέα

Πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ωστόσο στο τέλος «λύγισε» από τον Αιγέα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 68-57, που ήταν και η πρώτη του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η μετά από 3 αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Μάκη Μαρκάτου, στάθηκαν εξαιρετικά καλά στο παρκέ του κλειστού «Αέθλειον» για 37 λεπτά (στο 30΄ ο ΑΣΚ ήταν μπροστά με 47-46), ωστόσο στα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στις βολές και κατάφεραν να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ ήταν ο Πορτελάνος με 15 πόντους, ωστόσο η καλή εμφάνιση και εικόνα που έβγαλε για μία ακόμη φορά η ομάδα μας προήλθε από όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στον αγώνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό εν όψει της συνέχειας.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΣΚ (Κυριακή 2 Δεκεμβρίου), θα αντιμετωπίσει τον Κρόνο στο Αργοστόλι και σίγουρα θα χρειαστεί την συμπαράσταση όλων για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανασόπουλος – Ελ Αννυ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-13, 33-33, 46-47, 68-57
ΑΙΓΕΑΣ: Κέλογλου 3, Μαλλιάρης 9, Ρέτσης 9, Κουκουζέλης 17, Καραθανάσης 14, Γιαννακόπουλος 9, Σταματόπουλος 2, Κορδοπάτης 5, Μπούγος 1, Βισβάρδης, Καραβίδας.
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Καραπέτσας 6, Κρητικός 4, Πορτελάνος 15 (2), Γεμενετζής 5, Βαλλιανάτος 13, Σαρρής 9 (2), Καβαλιεράτος 4, Μεγάλος 1, Παλημέρης, Παπαδάτος Γ.

Εν τω μεταξύ, οι παίδες του ΑΣΚ πήραν στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Προφήτη Ηλία (δεν κατέβηκαν οι αντίπαλοι), ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος , καθώς ο Ήφαιστος νίκησε την Παραλία.

Τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς μπορείτε να τον βρείτε και στη νέα του σελίδα στο facebook στο https://www.facebook.com/ASKEFALONIA ή πληκτρολογώντας στην αναζήτηση Α.Σ.Κεφαλονιά




00 inkefalonia general ad 300X250