Ήττα με… παράπονα για τον ΝΟΑ (10-9 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 19:07

Ήττα με…  παράπονα για τον ΝΟΑ (10-9 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη)

Ήττα με πολλά παράπονα για τον ΝΟΑ σήμερα στη Θεσσαλονίκη στη μάχη του κόντρα στον ΠΑΟΚ με 10-9. Η ομάδα του Αργοστολίου, η οποία στάθηκε εξαιρετικά στο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» διαμαρτύρεται για την φάση που σημειώθηκε 1.14 πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όταν σε σουτ παίκτη του ΝΟΑ η μπάλα πήγε στο τέρμα.

Επειδή σε κάποιο σημείο τα δίχτυα είναι σχισμένα, υπήρξε μπέρδεμα και ο ένας διαιτητής (Σκαλοχωρίτης) έδωσε γκολ, ενώ ο άλλος (Αχλαδιώτης) κόρνερ. Τελικά επικράτησε η άποψη του κόρνερ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του ΝΟΑ μετά τη λήξη.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΑ ήταν ο Βαγγέλης Δουδέσης με 5 γκολ και ακολούθησε ο Ραντούνιτσα με 3 γκολ.

ΠΑΟΚ - ΝΟΑ 10-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 3-3, 3-2, 1-2

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς Στρ., Σαρησάββας 2, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ. 2, Παππάς 1, Δημητριάδης, Κόλιανιν 3, Αργυρός, Προσινικλής Ν., Χρυσοσπάθης 1, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Τζιαφέτας, Ζιάκας, Φοροτζίδης.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος, Μητρόπουλος, Ραντούνιτσα 3, Δάνδολος, Σαλάχας, Παπαδόπουλος Γ. 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Τραυλός, Χαραλαμπόπουλος, Δουδέσης Ευ. 5, Ντότσικας.




00 inkefalonia general ad 300X250