Με επιτυχία το 7ο τουρνουά αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» - Ευχαριστίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 09:28

Με επιτυχία το 7ο τουρνουά αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» - Ευχαριστίες

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 7ο τουρνουά αλληλεγγύης ‘’Φώτης Τσιλιμιδός’’ το Σάββατο 21/12.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική όπως κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αρκετά τρόφιμα, τα οποία μετέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο την Δευτέρα 23/12 από μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Ελπίζουμε να κάνουν τις γιορτές των οικογενειών που τα έχουν ανάγκη λίγο καλύτερες.
Το τουρνουά φέτος σε αντίθεση με άλλες χρονιές ξεκίνησε με ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ του τμήματος Mini του Κεφαλληνιακού και του αντίστοιχου τμήματος του συμπολίτη ΑΣΚ. Τα παιδιά έπαιξαν 5 οκτάλεπτα αποδίδοντας ωραίο μπάσκετ και οι coaches (Δαμκαλής και Δούλιας) χρησιμοποίησαν όλα τα παιδιά που είχαν στους πάγκους τους.
Με τη λήξη του παιχνιδιού ο Κεφαλληνιακός τίμησε τον coach Πάνο Ματιάτο για την προσφορά του στο Κεφαλλονίτικο μπάσκετ. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Αντωνάτος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον coach Ματιάτο ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος.
Ακολούθως διεξήχθει ένα διαγωνισμός ‘’βολών’’ στον οποίο συμμετείχαν οι αθλητές των 2 ομάδων και ο νικητής πήρε ώστε δώρο μια μπάλα μπάσκετ την οποία προσέφερε ο Πάνος Ματιάτος.
Στη συνέχεια και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι εγγραφές ξεκίνησε ο προκριματικός γύρος του 3on3 με στόχο το F4.
Συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες και την πρόκριση στα τελικά πήραν οι Αθεράπευτοι, τα Μελομακαρονάκια, οι Κούρλιανς και οι Amigos.
Στην ανάπαυλα μεταξύ των προκριματικών και του F4 διεξήχθει ο διαγωνισμός τριπόντων.
Συμμετείχαν περισσότερα από 35 άτομα και στην τελική εξάδα προκρίθηκαν οι Μιχαλάτος, Γαρμπής Α., Πορτελάνος, Καταγιαννάκης, Σκροπολίθας και Γαρμπής Μ.
Νικητής αναδείχθηκε ο Αντρέας Πορτελάνος (παίκτης του ΝΕΟΛ) ευστοχόντας 11 φορές από τα 6,75. Στον νικητή απονεμήθει από τον υπεύθυνο αθλητισμού της ΚΕΔΗΚΕ Δημήτρη Κουμαριώτη (τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του) το τρόπαιο του διαγωνισμού και μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για το κοσμηματοπωλείο ΦΩΚΑΣ προσφορά της οικογένειας του Γεράσιμου Τσιλιμιδού και της κυρίας Καλλέργας Τσιλιμιδού.
Μετά την απονομή ξεκίνησαν τα ημιτελικά από τα οποία προκρίθηκαν στον τελικό οι Κούρλιανς (Δαμκαλής-Ρεμούντος-Κουμαριώτης-Βαρτελάτος) και τα Μελομακαρονάκια (Σταθάτος-Καββαδίας-Χριστοφοράτος-Ματιάτος).
Μεγάλος νικητής με σκορ 21-12 αναδείχθηκαν τα Μελομακαρονάκια στα οποία απονεμήθηκε αναμνηστικό τρόπαιο και μετάλλια καθώς και το βραβείο που ήταν ένα ‘’μπουκάλι’’ της αρεσκείας τους προσφορά του bar-restaurant Baroque Le bistrot.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς του τουρνουά:

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μπονάς
Ταπητοκαθαριστήριο Καθαρούλης
Κατάστημα γεωργικών προϊόντων Γεωφροντίδα
Πιτσαρία Al Forno
Το Φώτη Πετράτο (κοσμηματοπωλείο Diamant) και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο (Τυπογραφείο) για την προσφορά τους στα τρόπαια-μετάλλια και στο διαφημιστικό υλικό αντίστοιχα.
Τον Παντελή Αγγούρια (bakery Αγγούριας) για την γλυκιά πινελιά του...

Θερμά ευχαριστήρια στον Αντρέα Πορτελάνο ο οποίος μετά την ανακοίνωση της αναβολής των αγώνων της Κυριακής λόγω της κακοκαιρίας, ήρθε με το πρώτο καράβι από το Ληξούρι και πρόσφερε με μεγάλη χαρά στη διεξαγωγή του τουρνουά.

Τέλος σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με πολλές εκπλήξεις!

Εκ του ΔΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ