«Πλούσιο» Αθλητικό Σαββατοκύριακο για όλα τα τμήματα του Α. Σ. Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 12:48

«Πλούσιο» Αθλητικό Σαββατοκύριακο για όλα τα τμήματα του Α. Σ. Κεφαλονιά

Σε πλήρη αθλητική δραστηριότητα θα βρίσκονται κατά το διήμερο που ακολουθεί και τα τρία αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Εκκίνηση με την παιδική ομάδα του Π. Ματιάτου,  όπου το Σάββατο 30/11 στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό Αργοστολίου  «Αντώνης Τρίτσης» αντιμετωπίζει στο εξ΄ αναβολής αγώνα την ομάδα του Εσπέρου Πατρών. Την σκυτάλη παίρνουν οι έφηβοι της ομάδας όπου και στο ίδιο γήπεδο αντιμετωπίζουν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών, στις 2.30 μ.μ.

Την Κυριακή 1/12 η αήττητη αντρική ομάδα των Βουργίδη - Φανού τίθεται αντιμέτωπη με τον πρωτοπόρο Αστέρα Τεμένης, στο κλειστό Αργοστολίου  «Αντώνης Τρίτσης» στις 2 το μεσημέρι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ. Την ίδια μέρα η παιδική ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι της Α΄ φάσης, ταξιδεύει στην Αμαλιάδα για να αγωνιστεί με τον τοπικό Υπερίωνα.  Επιπλέον, όπως τα τελευταία 8 χρόνια έτσι και φέτος η ομάδα μας σε συνεργασία με το Τμήμα ψηφιακών μέσων & επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου οργανώνουν φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα μπάσκετ την Κυριακή 1 Δεκέμβρη με σκοπό την υποστήριξη του ιδρύματος "Σωτήρ". Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα με γενική είσοδο 1€. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την όμορφη πρωτοβουλία!!!

ASK N


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250