Τρία στα τρία ο Παλληξουριακός 1-0 και τον «Πάγκε»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 23:09

Τρία στα τρία ο Παλληξουριακός 1-0 και τον «Πάγκε»

Το τρία στα τρία έκανε ο Παλληξουριακός κερδίζοντας με 1-0 τον «Πάγκε» στο ΔΑΚ Αργοστολίου, σε ένα μέτριο από φάσεις παιχνίδι, αλλά με πολύ δύναμη και πάθος κυρίως από την ομάδα του Ν. Βουτσινά. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Έστω και δύσκολα ο Παλληξουριακός με τον Κοσμάτο στο 42΄ πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τον εδραιώνουν μόνο και αήττητο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες οι δυο ομάδες με μακρινές μπαλιές από το κέντρο και από την άμυνα προσπαθούσαν να βρουν τους επιθετικούς τους.

Μόλις στο 4΄ λεπτό το σουτ από τον Πλατανίτη απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού, η απάντηση ήρθε στο 22΄ όταν ο Κοζομπόλης από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πολλάκη. Τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ έχασαν οι Ληξουριώτες στο 35΄όταν ο Κοσμάτος μόνος με το τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να πλασάρει, κάτι που έκανε στο 42΄όταν από πάσα του Ζερβού βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι πλασάρε υποδειγματικά τον Πολάκη κάνοντας έτσι το 1-0.
Στο β΄ ημίχρονο ο «Πάγκε» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να είναι απειλητικός όταν στο 80΄ο

Μίστκα που είχε μπει σαν αλλαγή στόπαρε την μπάλα με το στήθος στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σούταρε αλλά ο Λαδάς κάνοντας τη απόκρουση του αγώνα πετάχτηκε στο αριστερό παραθυράκι διώχνοντας σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα με τον προπονητή τους Κ. Βουτσινά στους διαιτητές.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γ. Θωμάς): Λαδας, Γαβαλάς, Μαυροειδής, Βολνίσκι, Λυκούδης (73΄Μαρκάτος), Ζερβός, Κοζομπόλης (56΄Αραβαντινός), Καμινάρης, Παπαδάτος, Κοσμάτος (60΄Μαρκέτος), Λυμπερόπουλος
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Ν. Βουτσινάς): Πολλάκης, Κουλουμπής Ν, Γασπαρινάτος, Αντωνιου, Παπαθεοδωροπούλος, Διακρούσης (68΄Βουκελάτος), Γιαννάς ( 69΄Μίστκα), Μερολάι, Πλατανίτης, Ζαίμη, Κίριο.

{phocagallery view=category|categoryid=285|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ