Γ’ Εθνική (Μπαράζ παραμονής): Γιορτή δίχως τέλος στο Ληξούρι! Έμεινε στην κατηγορία ο ΝΕΟΛ!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 21:05

Γ’ Εθνική (Μπαράζ παραμονής): Γιορτή δίχως τέλος στο Ληξούρι! Έμεινε στην κατηγορία ο ΝΕΟΛ!

Μεγάλη νίκη επί του Ίκαρου! 

Στη Γ’ Εθνική θα βρίσκεται και του χρόνου το Ληξούρι, το οποίο έκανε την ανατροπή και με κορυφαίο τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο νίκησε με 66-58 τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, εξασφαλίζοντας την παραμονή και στέλνοντάς τον στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Το Ληξούρι μπορεί σήμερα να γιορτάσει! Η ομάδα του τα κατάφερε και θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική, βγαίνοντας ζωντανή από τη «μάχη χαρακωμάτων» με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Λέχαιο Κορινθίας παίζοντας τη ζωή τους και το σύνολο του Μάρκου Τζουγανάτου παίρνοντας… φόρα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο φινάλε της σεζόν στον 1ο όμιλο, επικράτησε με 66-58, κερδίζοντας την παραμονή.

«Ευχαριστώ πρώτα τους παίκτες μου και μετά αυτό τον κόσμο. Ζούμε το όνειρό μας στη Γ’ Εθνική στο Ληξούρι», είπε αμέσως μετά το ματς ο Έλληνας τεχνικός, συνοψίζοντας κατά κάποιο τρόπο το τι σήμαινε αυτή η σωτηρία. Στο παιχνίδι, μάλιστα, η ομάδα του χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, για να μπει εκείνη προηγούμενη και… καβάλα στο άλογο στην τελευταία περίοδο, με τον αρχηγό να μιλά και να καθορίζει την τύχη του ματς.

Μπορεί ο Λαμπρόπουλος να ήταν καταλυτικός στην επαναφορά της ομάδας, αλλά ο Συνοδινός έδωσε την «χαριστική βολή», αφού ένα λεπτό πριν από το τέλος σημείωσε με γκολ-φάουλ το 62-55 σε εκείνο το σημείο, ύστερα από εκπληκτική πάσα του Σαρικά. Οι Κεφαλλονίτες ήταν ψύχραιμοι και από τη γραμμή των βολών στα τελευταία δευτερόλεπτα, «κλειδώνοντας» την παραμονή.

Διαιτητές: Παντελίδης-Κοντίλης
Δεκάλεπτα: 14-10, 25-27, 49-39, 66-58.
Ληξούρι (Τζουγανάτος): Σαρίκας 15(1), Αντωνάτος 10, Ανδρικόπουλος 8 (1), Συνοδινός 5(1), Μαρούλης 6, Τρυφωνοπόυλος, Αναστασάκης 7, Λαμπρόπουλος 15(1).
Ίκαρος Νέας Σμύρνης (Μεγαγιάννης): Χόρτσας 5(1), Μπάζιος 3(1), Σταμάτης 11(3), Γιαννακοδήμος 4, Μούκας, Μιχαλόπουλος 6, Διαμαντόπουλος 16(2), Ανέστης 13

Πηγή: Basketa.gr 

Συγχαρητήρια δήλωση Διονύση Αραβαντινού

ΝΕΟΛ ΜΠΟΡΕΣΕΣ !

Συγχαρητήρια για την νίκη σου,

συγχαρητήρια για την παραμονή σου στην Γ’ εθνική!

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες που πίστεψαν στην νίκη, στον προπονητή Μάρκο Τζουγανάτο που καθοδήγησε την ομάδα, στην διοίκηση που στήριξε την προσπάθεια, στους αγνούς φιλάθλους που με την συγκινητική τους παρουσία βοήθησαν καταλυτικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα .

Μας κάνατε υπερήφανους!

Το Ληξούρι και η Παλική με επιμονή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της κατορθώνει τα πάντα.

Μπορούμε να ανεβούμε και ψηλότερα!!!

Διονύσης Αραβαντινός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250