ΑΣΚ: «Συγχαρητήρια σε όσους κράτησαν ένα πολύ καλό επίπεδο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 23:45

ΑΣΚ: «Συγχαρητήρια σε όσους κράτησαν ένα πολύ καλό επίπεδο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚ Δεν τα κατάφεραν οι παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά στο Ληξούρι και ηττήθηκαν από τον ΝΕΟΛ με 52-45, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η. Συγχαρητήρια στους παίκτες, προπονητές, τους ανθρώπους των δύο συμβουλίων καθώς και τους φιλάθλους των ΝΕΟΛ και ΑΣΚ που κράτησαν για ακόμα μία φορά ένα πολύ καλό επίπεδο στον αγώνα μεταξύ των παιδικών μας ομάδων.

Τα δύο σωματεία ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει μια άριστη σχέση μεταξύ τους και αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο και τα παιδιά των δύο συλλόγων να έχουν εξίσου άριστη σχέση.

Θα θέλαμε επίσης να αναφέρουμε προς αποφυγή εκατέρωθεν παρεξηγήσεων, χωρίς καμία διάθεση να επεκταθούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, ότι ίσως τελικά τα τοπικά ντέρμπι θα πρέπει να διαιτητεύονται από εδώ και στο εξής με διαιτητές χωρίς εντοπιότητα από την ΕΣΚΑ-Η.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αξίζουν συγχαρητήρια και στους 11 παίκτες που είχε ο Λεωνίδας Παπαδάτος στη διάθεσή του γιατί προσπάθησαν με όλη τους την ψυχή για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο παίκτης Γεράσιμος Καλαφάτης τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να έχει λίγο ραγίσει την κλείδα του αριστερού χεριού του. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες του νησιού μας.

ΝΕΟΛ (Μανώλης Δούλιας) Αραβαντινός Μ. 4, Καπάτος 10,Δρακόπουλος 2,Βολτέρας 9, Μπελίτσης, Μαρούλης Σ. 2, Μαρούλης Α. 10, Παγώνης 15, Αντωνάτος Γ., Αραβαντινός Χ.,
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος) Χαλιώτης 7, Λάλης Β. 5, Φραγκιάς 9, Καλαφάτης 18, Παπαδημητρίου 2, Μουίκης 4, Ντιήλ Αντζελο, Ντιήλ Ντόμινικ, Λάλης Χ., Μπενετάτος, Ντεράι.




00 inkefalonia general ad 300X250