Ταξίδι στα Ροΐτικα για τον ΝΕΟΛ κόντρα στην ΕΑ Παραλίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 09:35

Ταξίδι στα Ροΐτικα για τον ΝΕΟΛ κόντρα στην ΕΑ Παραλίας

Χωρίς τον Χαράλαμπο Βολτέρα, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά με περίσσεια αποφασιστικότητα και θέληση για την νίκη και καλή εμφάνιση, ο ΝΕΟΛ καλείται αύριο Κυριακή στο γήπεδο των Ροϊτίκων (Πάτρα) και ώρα 12.30 να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ε.Α.Παραλίας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΑ-Η.

Οι νεαροί παίκτες του Μανώλη Δούλια, αφήνουν πίσω την απογοήτευση για το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με την Ολυμπιάδα- ήττα στο Ληξούρι με ένα καλάθι διαφορά- κρατούν όμως την καλή εμφάνιση και ευελπιστούν αυτή τη φορά να την συνδυάσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που την περσινή σεζόν έφτασε στο final-6 της περιφέρειας και αύριο αγωνίζεται για πρώτη φορά καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό.Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κ. Κανελλόπουλος και Κότσιρης {βλέπε εδώ ορισμοί διαιτητών ΕΣΚΑΗ).

Στους άλλους αγώνες του 5ου ομίλου ο ΑΣ. Κεφαλονιά παίζει στις Καμάρες με τον Ήφαιστο Αιγίου, ενώ η Ολυμπιάδα Πατρών αντιμετωπίζει τον Προφήτη-ΠΑΟΚ στο γήπεδο της.