5η ημερίδα κολύμβησης του Ποσειδώνα Ληξουρίου και απονομές στους... πρωταθλητές! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 09:26

5η ημερίδα κολύμβησης του Ποσειδώνα Ληξουρίου και απονομές στους... πρωταθλητές! (εικόνες)

Που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών

 Με βράβευση αθλητών, που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή το απόγευμα στο κολυμβητήριο Αργοστολίου, η 5η ημερίδα κολύμβησης του Ποσειδώνα Ληξουρίου.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας, έγιναν αγώνες τεχνικής κολύμβησης με τους μικρούς κολυμβητές του συλλόγου να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας.

Τις απονομές στους αθλητές που βραβευτήκαν έκαναν ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος και η πρόεδρος κα Χρυσάνθη Τσίκλη. Παράλληλα, βραβεύτηκε και ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Μυρίλος, ενώ η Νατάσα Τσίκλη στάθηκε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Αργοστολίου, που θα βοηθήσει ώστε να γίνονται πλέον απρόσκοπτα οι προπονήσεις των αθλητών.

Στην εκδήλωση βραβευτήκαν οι κολυμβητές από την προαγωνιστική κατηγορία: ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΥΡΙΛΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(2006), ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΙΣΜΗΝΗ (2006), ΚΑΤΣΑΙΤΗ ΑΝΝΑ –ΛΥΔΙΑ (2006), ΤΣΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΑΡΕΤΗ (2007), ΠΡΕΝΤΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (2008), ΡΟΚΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (2007) , ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(2007), ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ(2008), από την κατηγορία παίδων κορασίδων 2002-2003, ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(2003), ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (2003) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ , ΒΟΛΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ .

Γιώργος Χαλαβαζής