Α.Ο. Διλινάτων: Γιατί είπαμε «όχι» στη Δ’ Εθνική

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:47

Α.Ο. Διλινάτων: Γιατί είπαμε «όχι» στη Δ’ Εθνική

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, έκαναν γνωστούς πριν από λίγο τα Διλινάτα.Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Διλινάτων τονίζει τα εξής:

Γιατί υποχρεωθήκαμε να δώσουμε μπαράζ το Μάϊο μετά από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας μιας και το πρωτάθλημα της Ένωσής μας τελείωσε το Μάρτιο και φυσικά αποτύχαμε.

Γιατί δύο μήνες μετά τους αγώνες μπαράζ και λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου μας ενημέρωσαν ότι με νέα απόφασή της η Ε.Π.Ο. μας έδινε το δικαίωμα να συμμετάσχουμε στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Γιατί με τη θηλιά του χρόνου στο λαιμό να μας πνίγει, ψάξαμε για λίγη αξιοπρέπεια απευθυνόμενοι στις αρχές του τόπου μας και μας την ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.

Γιατί για να εκπροσωπήσουμε με αξιοπρέπεια ένα ολόκληρο νησί χρειάζεσαι χρόνο και χρήμα και δυστυχώς μας τα στέρησαν και τα δύο.

Γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι πολιτισμός και στον πολιτισμό δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

Γιατί τέσσαρες δεκαετίες είμαστε αιμοδότες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οι ορίζοντές μας δεν εξαντλούνται στους διαδρόμους και στα γραφεία της κάθε λογής εξουσίας.

Γιατί ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας ποδοσφαιριστής, με τον οποίο συνεργαστήκαμε πριν 20 χρόνια, ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, μας έλεγε και μας έμαθε ότι: "ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ".

Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας, τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, για την αντικειμενικότητα και την κατανόηση που έδειξαν στο πρόβλημά μας και όποιους ή μάλλον τον έναν πολιτικό που έπραξε το αυτονόητο, να σταθεί δίπλα μας.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250