Από τα Διλινάτα στον Ατρόμητο ο Σεμπάστιαν!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:47

Από τα Διλινάτα στον Ατρόμητο ο Σεμπάστιαν!

Από τα Διλινάτα στον Ατρόμητο Αθηνών για άλλο ένα ταλέντο του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου τον Σεμπάστιαν. Πιο αναλυτικά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μας ενημερώνει

"Τέταρτο έτος λειτουργίας των σχολών και τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά με μια μεγάλη επιτυχία που δεν είναι άλλη από την ένταξη του Σεμπάστιαν Χρούχτσιελ στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, ανοίγοντας τα φτερά του για μια μεγάλη καριέρα.

Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην σχολή Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε και παρακολούθησε ανελλιπώς όλες τις προπονήσεις και αγώνες με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά. Είχε αξιολογηθεί από τους προπονητές του παναθηναϊκού για να ενταχθεί στην Παιανία είχε πάρει όλο το ρουχισμό αλλά δεν ήρθε αυτή η στιγμή. Ήρθε όμως ο Ατρόμητος Αθηνών μια μεγάλη ομάδα και τον αγκάλιασε και τον πήρε στις τάξεις της. Ο Σεμπάστιαν πλέον έχει όλα τα προνόμια ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Υ.Γ Η σχολή ποδόσφαιρου Παναθηναϊκού του εύχεται καλή σταδιοδρομία, πάνω από όλα υγεία και να τον δούμε σύντομα και στην Εθνική Ελλάδος. Η σχολή θα είναι πάντα δίπλα του και θα του συμπαραστέκεται σε κάθε περίπτωση.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ