Έβδομος ο Πυλαρινός στη σπάθη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιταλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 17:46

Έβδομος ο Πυλαρινός στη σπάθη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιταλίας

Στη σπάθη κατηγορίας Α' του παγκοσμίου κυπέλλου ξιφασκίας

 Την έβδομη θέση στη σπάθη κατηγορίας Α' του παγκοσμίου κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο που φιλοξενείται από σήμερα στην Πίζα της Ιταλίας, κατέλαβε ο Γεράσιμος Πυλαρινός-Μαρκαντωνάτος. Στην ίδια κατηγορία ο Βασίλης Ντούνης ήταν 10ος, ενώ στη σπάθη κατηγορίας Β', ο Ηλίας Αρκουδέας κατετάγη 10ος.

Ο Πυλαρινός, στους ομίλους σημείωσε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Στη φάση των «16» επικράτησε 15-8 του Ραφάλ Μπόγκνταν Τρέτερ (Πολωνία), όμως στα προημιτελικά ηττήθηκε 15-10 από τον Ουκρανό χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο, Αντρίι Ντέμτσουκ.

Αντίστοιχα ο Ντούνης σημείωσε τρεις νίκες σε πέντε αγώνες στη φάση των ομίλων, όμως στους «16» έχασε 15-9 από τον Ουκρανό Αρτέμ Μάνκο. Ο Ηλίας Αρκουδέας, στους ομίλους είχε μία νίκη, ενώ στη φάση των «16» έχασε 15-5 από τον Πολωνό Αντριάν Κάστρο.

Μεγάλη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής

Με τη συμμετοχή 39 αθλητών και αθλητριών από 10 συλλόγους, θα πραγματοποιηθεί αύριο και την Κυριακή στην Ελευσίνα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Λαμβάνουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος (Κακοσαίος, Μουτσίου, Ζάμπουρα, Μπούτης, Γαλογαύρος κ.α.), με τη συμμετοχή να είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και ως εκ τούτου και ο ανταγωνισμός, γεγονός που δεν αποκλείει την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας και το αγωνιστικό πρόγραμμα, τόσο αύριο όσο και την Κυριακή, θα εκκινήσει στις 09:00. Πριν την έναρξη των αγώνων, εννέα αθλητές είναι προγραμματισμένο να περάσουν από classification.

Πηγή: zougla.gr