ΝΟΑ: Η Άννα Σιδέρη επιλέχτηκε από την ΕΚΟΦΝΣ να παρακολουθήσει το προπονητικό κοινόβιο στις Σέρρες

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 10:12

ΝΟΑ: Η Άννα Σιδέρη επιλέχτηκε από την ΕΚΟΦΝΣ να παρακολουθήσει το προπονητικό κοινόβιο στις Σέρρες


Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου και το τμήμα κωπηλασίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι, η νεαρή αθλήτριά μας Σιδέρη Άννα, μετά τη συμμετοχή της στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που έγινε στο Μαυροχώρι Καστοριάς 9-10/7/2016, επιλέχτηκε , με άλλες 9 αθλήτριες και 6 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, από την Ειδική Επιτροπή της Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) μας στον Τομέα Ανάπτυξης, να παρακολουθήσουν το προπονητικό κοινόβιο που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Νομού Σερρών από χθες, 26/07 και θα παραμείνει έως την 31/7/2016.

Ευχόμαστε στην αθλήτριά μας αλλά και σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν , δύναμη , κουράγιο και να αποκτήσουν εμπειρίες.

Με την δημοσίευση του παρόντος, ανταποδίδουμε τα συγχαρητήρια μας προς το πλήρωμα της δικώπου άνευ , στους αθλητές Γασπαράτο Δαυίδ και Αναγνωστάτο Μανώλη του Ν.Ο.Κ.Ι., για τη 2η πανελλήνια θέση που κατέλαβαν στο αγώνισμά τους, στο 82Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Β’ Φάσης 22-24/7/2016 στα Ιωάννινα.

Επίσης , συγχαίρουμε και τον προπονητή τους κ. Τσιομπανίδη Γιώργο και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ