Ο Στιβ Γιατζόγλου στην Κεφαλονιά για το 1ο Free Style Basketball

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 15:14

Ο Στιβ Γιατζόγλου στην Κεφαλονιά για το 1ο Free Style Basketball

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται η αγαπητός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, Στιβ Γιατζόγλου, για να δώσει το παρών ως επίσημος καλεσμένος, στο 1ο Free Style Basketball που θα λάβει χώρα την Κυριακή το απόγευμα (8μ.μ.) στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

H μπασκετική ιστοσελίδα coachbasketball.gr σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, συνδιοργανώνουν την εκδήλωση και το μεσημέρι της Κυριακής δόθηκε συνέντευξη Τύπου.

Από τους αθλητές που είχαν προσκληθεί ως επίσημοι καλεσμένοι, σίγουρα αναμένεται να βρεθεί το απόγευμα στην Κεφαλονιά ο Λάζαρος Αγαδάκος, ενώ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Ιωάννου δεν κατάφερε τελικά να έρθει, λόγω και της χθεσινής κακοκαιρίας που δεν επέτρεψε την πτήση της Olympic Aιrways να προσγειωθεί στο νησί μας.

Ο Σάκης Δέλλιος από το CoachBasketball και ο Αγγελος Κωνσταντάκης από την ΚΕΔΗΚΕ, εξήγησαν τι ακριβώς θα γίνει το απόγευμα στην πλατεία, τονίζοντας πως εκτός απο μπάσκετ θα υπάρχουν και δώρα για τους συμμετέχοντες. Χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση, θα δοθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Κεφαλονιάς




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ