«Λαοθάλασσα» - "Κάηκε το πελεκούδι" στην πίτα των Διλινάτων

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 11:51

«Λαοθάλασσα» - "Κάηκε το πελεκούδι" στην πίτα των Διλινάτων

Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και το κέφι ακόμη περισσότερο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Διλινάτων, στο κέντρο «Κούτουπας» στις Αμμες.

Πραγματικά, όσοι βρέθηκαν στην γιορτή του συλλόγου, απόλαυσαν μια εκδήλωση, με ζωντανή μουσική βραβεύσεις και πολύ χορό!

Την πίτα έκοψαν, ο Κώστας Βαρτελάτος μαζί με τον Φώτη Κουνάδη, ενώ έγιναν βραβεύσεις στον Μίρτο Ντριτάν, για την προσφορά στον σύλλογο ( σταμάτησε το ποδόσφαιρο πέρσι), στοΝ Μάκη Βαρτελάτο φυσιοθεραπευτή της ομάδας, ο οποίος επί χρόνια προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και τον Γιώργο Βικάτο, από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Κεφαλονίας, ο οποίος βραβεύηθηκε ως Διλίνης.

Σημαντική η συμβολή στην πραγματοποίηση της όμορφης γιορτής των Διλινάτων, από τον Στάθη Αναλυτή, ο οποίος ως καλό «πειραχτήρι» έδινε τον... τόνο της διασκέδασης.

Το παρών στην εκδήλωση, έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Βαγγέλης Μαζαράκης, ο αντιπρόεδρος Θέμης Βαλσαμής,ο λιμενάρχης Κεφαλονιάς Γεώργιος Καλιτσουνάκης, ο Γεράσιμος Καραντινός, ενώ την... αποθέωσω γνώρισε ο Χρήστος Τζωρτζατος, για την προσφορά του στην ομάδα και τις όμορφες ζεϊμπεκιές του...

Όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και έδειξαν ότι και εκτός γηπέδου τα.... καταφέρνουν υπέροχα!

Και του χρόνου...

Εικόνες απο την εκδήλωση παρακάτω


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250