Γιορτή του μπάσκετ ετοιμάζει ο ΑΣΚ! Σάκης Δέλιος: «Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να το εξελίξουμε»! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 11:38

Γιορτή του μπάσκετ ετοιμάζει ο ΑΣΚ! Σάκης Δέλιος: «Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να το εξελίξουμε»! (video)

Μια γιορτή του μπάσκετ για τα μικρά παιδιά ετοιμάζει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά το διήμερο 28 και 29 Δεκεμβρίου! Πρόκειται για το 1ο Χριστουγεννιάτικο προπονητικό καμπ το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και στο οποίο θα συμμετάσχουν τα 170 παιδιά από τις ακαδημίες του ΑΣΚ, από 7 έως 14 χρονών αγόρια και κορίτσια, αλλά και όποιο άλλο παιδί θέλει να διασκεδάσει παίζοντας μπάσκετ!

Ο καταξιωμένος προπονητής ακαδημιών Σάκης Δέλιος, ο οποίος εδώ και δύο μήνες αποτελεί μέλος της μπασκετικής οικογένειας του ΑΣΚ και ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος, καλούν τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της «πορτοκαλί θεάς» να κατέβουν στο γήπεδο και να συμμετάσχουν ή να δουν από κοντά τεχνικές προπόνησης, αγώνες επίδειξης και ασκήσεις.

Σίγουρα θα είναι ένα πολύ σημαντικό μπασκετικό εορταστικό διήμερο, που όλοι θα έχουν να θυμούνται για πολύ καιρό.

O Σάκης Δέλιος, εκτός από το Χριτουγεννιάτικο καμπ, μίλησε για τις προοπτικές ανάπτυξης του αθλήματος στην Κεφαλονιά, το ταλέντο που υπάρχει στις μικρές ηλικίες, τις μελλοντικές κινήσεις τουτ συλλόγου, αλλά και για τις ώρες προπόνησης που θα έπρεπε να δίνονται στον ΑΣΚ για να μπορεί να επιτελεί πιο εύκολα το έργο του.

Παρακάτω ο προπονητής των ακαδημιών του ΑΣΚ Σάκης Δέλιος και ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος, μας μιλούν για το 1ο Χριστουγεννιάτικο καμπ του ΑΣΚ.

Γιώργος Χαλαβαζής

https://www.youtube.com/watch?v=2vIknGdr5ns


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250