«Φως στο τούνελ»; Θετική η ΕΠΟ στην προοπτική ενοικίασης του γηπέδου Φαρακλάτων

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 11:29

Το Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων

Το Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων

 

Ενδεχομένως και η ταραχώδης προχθεσινή σύσκεψη ΚΕΔΗΚΕ - ΕΠΣΚΙ - Ομάδων, για το τι μέλλει γενέσθαι εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε από την απαγόρευση χρήσης του γηπέδου Αργοστολίου, να έχει... θετικό αντίκτυπο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Παγκεφαλληνιακού Ανδρέας Μαγδαληνός, με τον οποίο είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία, υπάρχει πλέον «φως στο τούνελ», από τη στιγμή που το έγγραφο που απεστάλη στην ΕΠΟ, για ενοικίαση για ένα χρόνο του Ενωσιακού γηπέδου των Φαρακλάτων, για τις ανάγκες των πέντε ομάδων που «ξεσπιτώθηκαν», φαίνεται να έχει... θετική ανταπόκριση.

DSC 0338

Ο πρόεδρος του Πάγκε Ανδρέας Μαγδαληνός

«Σε συνεργασία με τον Άγγελο Κωνσταντάκη στείλαμε το χαρτί στον ΕΠΟ με αίτημα για την ενοικίαση του γηπέδου των Φαρακλάτων. Όπως φάνηκε από την ΕΠΟ ήταν θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Περιμένουμε εγγράφως την απάντηση τους και φυσικά το ποσό που θα ζητήσουν. Όπως μας είπαν, ωστόσο, το ποσό δεν θα είναι υπέρογκο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία και ότι άξιζε τον κόπο η όλη ταραχή».

Για το αν το γήπεδο θα παραχωρηθεί στις ομάδες και για τις προπονήσεις τους ο κ. Μαγδαληνός δηλώνει: «Αν το δώσουν, θα το δώσουν και για αγώνες και για προπονήσεις. Ίσως όμως να μας δώσουν τόσες προπονήσεις όσες θα θέλαμε»

Ο κ. Μαγδαληνός μας τόνισε επίσης πως η Ναυτική Σχολή είναι έτοιμη να δώσει ένα από τα τρία λυόμενα που διαθέτει, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια. «Εχουμε έρθει σε επαφή με την Ναυτική Σχολή για θα πάρουμε ένα λυόμενο για να αλλάζουν οι παίκτες στις προπονήσεις. Τώρα οι μεγάλες ομάδες δεν προπονούνται σωστά, ενώ τα μικρά δεν προπονούνται καθόλου».

Καταλήγοντας ο κ. Μαγδαληνός εκφράζει και ένα παράπονό του: «Για το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς, δεν έχει πέσει τα τελευταία 10 χρόνια ούτε ένα ευρώ, σε αντίθεση με άλλα αθλήματα στο νησί».


Ετικέτες: