Τριτοκοσμικές καταστάσεις, απόλυτη ταλαιπωρία και ένα "κλειστό" γήπεδο ποδοσφαίρου!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 15:26

Τριτοκοσμικές καταστάσεις, απόλυτη ταλαιπωρία και ένα "κλειστό" γήπεδο ποδοσφαίρου!

Η απαγόρευση χρήσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου Αργοστολίου, λόγω ακαταλληλότητας, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις ομάδες που το χρησιμοποιούσαν και πλέον αναγκάζονται να καταφεύγουν σε άλλες λύσεις, λιγότερο... άνετες, εμβαλωματικές και δύσκολες, για να καταφέρνουν να κάνουν τουλάχιστον προπόνηση. Γιατί για επίσημους αγώνες δεν ξέρουμε ακόμα ούτε που ούτε πότε θα δώσουν.

Πλέον οι προπονήσεις των ομάδων (οι φωτό είναι από την προπόνηση των Διλινάτων) γίνονται στα γήπεδα 5Χ5, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ποδοσφαιριστές που αναγκάζονται να «στριμώχνονται» από τις μικρότερες διαστάσεις του γηπέδου!

Πέντε ομάδες χρησιμοποιούν το γήπεδο του Αργοστολίου (ΑΕΚ, Παγκεφαλληνιακός, Διλινάτα, Σάμη και Πυλαριακός) και σίγουρα δεν βιώνουν τις ... καλύτερες τους μέρες από άποψη προετοιμασίας και συνθηκών, ζώντας την απόλυτη ταλαιπωρία!

Αλλοι στα 5Χ5, άλλοι τρέχουν στον Κούταβο, άλλοι προσπαθούν να βρουν "καταφύγιο" στο κλειστό, άλλοι κάνουν σουτάκια στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ!

Τριτοκοσμικές καταστάσεις για το ποδόσφαιρό μας... εξαιτίας ενός "κλειστού" γηπέδου που δεν μπόρεσε να ανακαινιστεί, να αναβαθμιστεί για να παράσχει τα απαραίτητα στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους... ασφάλεια!

Οι αγώνες του Κυπέλλου που ήταν να γίνουν σήμερα και αύριο στο Αργοστόλι ακυρώθηκαν και ένας θεός ξέρει πού και πότε θα παίξουν οι ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που σημειωτέον είναι σε μία εβδομάδα!

Τα σωματεία – και το δίκιο τους - διαμαρτύρονται και σίγουρα πρέπει όλοι οι φορείς που εμπλέκονται πρέπει να κάτσουν κάτω και να βρουν μία λύση... Όχι αύριο... Χθες!

Όλα αυτά στην Κεφαλονιά του 2015!

Γιώργος Χαλαβαζής

WP 20151002 19 59 00 ProWP 20151002 19 59 56 Pro


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250