Της... κακομοίρας στο ΔΑΚ! ΑΟΚΙ - Διλινάτα 2-1

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 00:29

Της... κακομοίρας στο ΔΑΚ! ΑΟΚΙ - Διλινάτα 2-1

Και δεύτερο επεισοδιακό παιχνίδι είχαμε σήμερα στο ΔΑΚ για τα πλέι οφ της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ με τον ΑΟΚΙ να επικρατεί με 2-1 των Διλινάτων και να παραμένει στο κυνήγι της ΑΕΚ, η οποία νωρίτερα είχε επικρατήσει της Εικοσιμίας σε ένα επίσης ταραχώδες ματς.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι πήρε «φωτιά» στο 81', γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τα Διλινάτα να τελειώσουν τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές!

Τίποτε όμως δεν προδίκαζε ότι θα φτάναμε σε αυτό...

Το πρώτο ημίχρονο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 ,με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές. Είχε προηγηθεί ο ΑΟΚΙ με τον Πολλάκη στο 33', ενώ στο 37' είχε ισοφαρίσει η ομάδα των Διλινάτων με τον Κώστα Τζωρτζάτο.

«Βράζουν» τα Διλινάτα για την διαιτησία του Μενεγάτου

Από εκεί και πέρα, το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο... άγριο.

Στο 81' έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, ο Γιώργος Αναλυτής, ο οποίος είχε μπει στο 65' και είχε αλλάξει την ροή του αγώνα, πέφτει  μέσα στην περιοχή στην μονομαχία του με τον Κοσμάτο, ο διαιτητής Μενεγάτος δίνει «παίζετε» γεγονός που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των Διλινάτων, τα οποία φωνάζουν για «σφαγή».

Στο σημείο αυτό θα αποβληθούν για την ομάδα των Διλινάτων  ο Δημήτρης Τζωρτζάτος (δυο κίτρινες για διαμαρτυρία) και ο Χάρης Χαραλαμπόγλου με απ' ευθείας κόκκινη. Η "σύρραξη" που ακολουθεί αναγκάζει τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Το παιχνίδι θα ξαναρχίσει και στο 88', ο Βουκελάτος, εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Καλαφάτη σε σουτ του Πολλάκη και με πλασέ γράφει το 2-1 και μαζί τον επίλογο αυτής της επεισοδιακής αναμέτρησης.

Διαιτητές: Μενεγάτος - Κομητόπουλος - Αβάζαρος.

ΑΟΚΙ.: (Σπύρος Παπαδάτος), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Αρμάντο, Κοσμάτος, Λυκούδης, Κόμητας Γ. (73' Βουκελάτος), Λογκόνης, Δεστούνης, Πολλάκης, Πολλάτος Αλ., Παπαναστασάτος Κ. (68' Κούκλης).
Διλινάτα:(Ρέτζι Γκόνι), Καλαφάτης, Κατσούρης (65' Αναλυτής Γ.), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Ταγκίρης (74' Κουρκουμέλης), Τανουσάι, Τζωρτζάτος Χρ., Κύργιο (55' Τζωρτζάτος Φ.).

Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική των πλέι οφ

1.ΑΕΚ 9

2.ΑΟΚΙ 8

3.ΔΙΛΙΝΑΤΑ 5

4.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 1

Παρακάτω εικόνες απο την αναμέτρηση




00 inkefalonia general ad 300X250