«Βράζει» η Εικοσιμία για την διαιτησία στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΑΟΚΙ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 12:06

«Βράζει» η Εικοσιμία για την διαιτησία στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΑΟΚΙ

«Βράζει» η Εικοσιμία για την διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΚΙ. Η ομάδα από τη Λειβαθώ, αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού, μετά την ήττα της με 1-3 στις Κεραμειές (1-0 ο πρώτος αγώνας υπέρ του ΑΟΚΙ στο Αργοστόλι), ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι οι αποφάσεις του διαιτητή Κομητόπουλου και των εποπτών, έπαιξαν ρόλο στο να διαμορφωθεί το εις βάρος τους σκορ και εν τέλει να έρθει ο αποκλεισμός. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Οι «κυανόλευκοι» υποστηρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν στο 41’, αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ που τους έβαζε μπροστά στο σκορ και ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο, και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Εικοσιμία, ο επόπτης  σταματάει την επίθεση της ομάδας από τη Λειβαθώ (έφευγαν μόνοι τους στην αντεπίθεση δύο παίκτες) και αποβάλει τον Σπύρο Αλεξανδράτο (Έκτορα) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για εξύβριση σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας στο ξεκίνημα της φάσης. Από την Εικοσιμία θεωρούν ότι θα έπρεπε να αφήσουν την φάση να εξελιχθεί και εν συνεχεία να πάρουν την όποια απόφαση για να τιμωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η ίδιος ποδοσφαιριστής είχε πάρει μία «αυστηρή» κίτρινη κάρτα με το ξεκίνημα του παιχνιδιού (στο 3ο λεπτό) για ένα απλό φάουλ. Στην Εικοσιμία επίσης θεωρούν ότι το γκολ της ισοφάρισης του ΑΟΚΙ,  ελέγχεται ότι μπορεί να ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με την ακύρωση γκολ στο πρώτο παιχνίδι με το ΑΟΚΙ στο Αργοστόλι, έχουν κάνει την Εικοσιμία… διαμαρτυρόμενη.

Συν τοις άλλοις, από την Εικοσιμία θεωρούν ότι όσα γράφτηκαν στο φύλλο Αγώνα από τον διαιτητή Κομητόπουλο, για τη συμπεριφορά, παικτών, φιλάθλων και παραγόντων, θεωρούνται αυθαιρεσίες και  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μάλιστα, η Εικοσιμία αυτή τη στιγμή με τα όσα γράφτηκαν κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο, γεγονός που κάνει ακόμα πιο έντονη τη δυσαρέσκεια προς τη διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

H φωτογραφία είναι απο την εφημερίδα "Κεφαλονιά".




00 inkefalonia general ad 300X250