Έδωσαν τα... χέρια Μαρινάκης και Ζαρντίμ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 13:50

Έδωσαν τα... χέρια Μαρινάκης και Ζαρντίμ

Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός και η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας φαίνεται πως ήρθαν σε οριστική συμφωνία το πρωί της Τρίτης και το μόνο που μένει είναι να υπάρξουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις. Διετής αναμένεται να είναι η συνεργασία των δυο πλευρών.

Διαλέγει Ολυμπιακό ο Ζαρνίμ και ανακοινώνεται

Το 'σήριαλ" του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Τρίτης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους".

Ο κορυφαίος τεχνικός του πορτογαλικού πρωταθλήματος, που βρίσκεται από την Δευτέρα στην Αθήνα, συναντήθηκε δύο φορές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Τρίτη έδωσαν τα χέρια για διετή συνεργασία.

Ο 38χρονος προπονητής, που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα, θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες από τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων", αναχώρησε για το Αθλητικό Κέντρο της ομάδας, προκειμένου να έχει μία πρώτη... επαφή με το χώρο που θα κληθεί να εργαστεί τους επόμενους μήνες.

Μαζί του βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και ο υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας και σύμβουλο της διοίκησης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Μετά την πρόσληψη του Ζαρντίμ θα πάρουν σειρά τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας, ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις, δανεισμοί και φυσικά μεταγραφές.

Πηγή: newsit.gr