ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012: «Ευχαριστήρια & Αποτελέσματα των Αγώνων»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 14:08

ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012: «Ευχαριστήρια & Αποτελέσματα των Αγώνων»

Τα «Τρίτσεια» μετά από είκοσι χρόνια ήλθαν στο σπίτι τους, την Κεφαλλονιά. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς μαζί με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και το Ίδρυμα Αντώνης Τρίτσης, με την εξαιρετική επιτυχία των αγώνων, απέδωσαν τιμή και αναγνώριση στον συμπατριώτη μας αθλητή, πολιτικό, επιστήμονα, Αντώνη Τρίτση.

Για την διεξαγωγή των διήμερων εκδηλώσεων δούλεψαν σκληρά μια ομάδα ανθρώπων, που η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. οφείλει να ευχαριστήσει, χάρη στους οποίους πετύχαμε μια άψογη διοργάνωση η οποία ανέδειξε το μήνυμα των αγώνων που είναι «αθλητισμός για ποιότητα ζωής και υγεία».
Θρύλοι του Ελληνικού Αθλητισμού , όπως η Άννα Βερούλη, Μαρία Χριστοφορίδου, Στέφανος Πετράκης, Βασίλης Μαγγανάς, Σταύρος Μουταφτσίδης, στρατηγός Ευάγγελος Σαβράμης και άλλοι, συναγωνίστηκαν με Κεφαλλονίτες αθλητές στο Στάδιο Αργοστολίου. Επίσης μεγάλες μορφές του αθλητισμού ήρθαν και ως Αγωνόδικος Επιτροπή όπως ο Νίκος Λαγογιάννης (αλυτάρχης Ολυμπιακών Αγώνων 2004), Ευάγγελος Δενδρινός (fotofinish), Ελένη Μπαρδή, Μελάνα Συμεωνίδου (Γ.Γ. ΟΕΒΑΣ)κ.α., οι οποίοι συνεργάστηκαν άριστα με τους Κεφαλλονίτες κριτές αγώνων, καθηγητές φυσικής αγωγής.


Ευχαριστούμε θερμά

- Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του Δημήτρη Σπαθή για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.
- Τον αντιδήμαρχο Σπύρο Ματιάτο για την λεπτομερή καθαριότητα και τηνπροετοιμασία στο γήπεδο του Ολυμπιακού στην Κρανιά.
- Την διοίκηση και το προσωπικό της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
- Το γραφείο Φυσικής Αγωγής για την ενημέρωση όλων των σχολικών μονάδων και των καθηγητών φυσικής αγωγής.
- Την Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου για την φιλοξενία των αθλητών.
- Τους εθελοντές καθηγητές φυσικής αγωγής Κεφαλλονιάς, που με το υψηλό επίπεδο γνώσεων και την μεγάλη εμπειρία τους σε αγώνες στίβου ήταν απαραίτητοι ως κριτές, χρονομέτρες, και γραμματεία και εκφώνηση αγώνων: Νίκο Αγγελόπουλο, Ελένη Λιναρδάτου, Ελένη Πολλάτου, Μιχάλη Νάτση, Γεράσιμο Παντελειό, Αλέξη Αναλυτή, Αλεξία Μωραΐτη, Μαρία Αυγουστάτου, Διονύση Μεταξά, Νίκο Μεταξά, Βασίλη Μεταξά, Λεωνίδα Παπαδάτο, Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, Κατερίνα Μπαλτσαβιά και τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Μαρία Κουνάδη και Σοφία Μαραβέγια για τον συντονισμό της εκδήλωσης και το τελετουργικό των αγώνων.
- Τα Χορωδιακά Σχήματα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την δ/νση της κ. Φωτεινής Σαμαρά για την όμορφη βραδιά το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, καθώς και την Μπάντα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. που υπό την δ/νση του κ. Βασίλη Περλικίδη άνοιξε τις εκδηλώσεις στο Στάδιο Αργοστολίου.
- Τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλλονιάς, για το αγωνιστικό παρών στους αγώνες.
- Την κ. Ευγενία Μπεκατώρου για την βοήθεια της στην υποδοχή και ξενάγηση των βετεράνων.
- Τους Εθελοντές Σαμαρείτες και την Δημοτική Αστυνομία για την διασφάλιση των αγώνων
- Τα ΜΜΕ που αγκάλιασαν το διήμερο
- Την Σχολή Χορού Art & Dance Style
- Τον Χορευτικό Σύλλογο «Βάλσαμο»
- Ευχαριστούμε για τις ευγενικές τους χορηγίες τους, τον κ. Κουνάδη Νίκο, τον κ. Λιγνό Διονύση, τον κ. Βουτσινά Θωμά, το Kefalonia Chanel, τον κ. Φίλιππο Μποσώνη.

Με την πεποίθηση, ότι από φέτος και κάθε χρόνο οι αγώνες να αποτελούν θεσμό για τον τόπο μας.
Με εκτίμηση


Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ο Πρόεδρος
Άγγελος Κωνσαντάκης




00 inkefalonia general ad 300X250