Τους έλειψε το γκολ…

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 17:22

Τους έλειψε το γκολ…

Πίεσαν, πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν τα Διλινάτα και δυστυχώς ένα γκολ από τους αντιπάλους ήταν αρκετό για να τα ρίξει στο καναβάτσο! Τα Διλινάτα, λοιπόν, ηττήθηκαν και στο τρίτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου της Δ' Εθνικής από τη Θύελλα Αμπελοκήπων με 1-0 και εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες για προαγωγή.


Ένα γκολ στο 33' λεπτό από άπιαστο σουτ του Γιάννη Κομιώτη έξω από την περιοχή, έφτανε και περίσσευε για την ομάδα της Ζακύνθου, ώστε να φτάσει στη νίκη.


Βέβαια τα Διλινάτα , πάλεψαν και ήταν άτυχα. Πρώτα με το πέναλτι που έχασε ο Χρήστος Τζωρτζάτος στο 70' (δοκάρι και άουτ), σε ανατροπή του Γιώργου Αναλυτή και εν συνεχεία στο 90' όταν Αναλυτής και Τσάκος δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα στην παράλληλη μπαλιά του Μηλιώνη και με τον τερματοφύλακα κολλημένο στο πρώτο δοκάρι.


ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Καλαφάτης, Λάσκαρης (75' Τσάκος), Αναλυτής Θ., Μύρτο, Μανώλης, Σεμπάστιαν, Κατσούρης (72' Ζαίμι), Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Μηλιώνης.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Λέναδρος, Τσιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Ντουτσόφσκι (33' Ματαράγκας), Ξένος, Τριανταφυλλίδης, Κακολύρης, Κομιώτης Γ., Μπάστας (85' Γιακουμέλος), Κομιώτης Αλ., Γιατράς




00 inkefalonia general ad 300X250