Ο αρχηγός αποχαιρετά το Αργοστόλι!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 09:52

Ο αρχηγός αποχαιρετά το Αργοστόλι!

Ο κύκλος του Γιώργου Κατσιγιάννη στον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου κλείνει το φετινό καλοκαίρι, με τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είναι γνωστό ότι ο Κατσιγιάννης είναι δεμένος με τον ΝΟΑ, προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου και γεννημένος στην Κεφαλονιά. Δείγμα της αφοσίωσης του αρχηγού στην ομάδα ήταν η παραμονή του την περυσινή χρονιά στο σύλλογο, αν και ο ίδιος είχε συμφωνήσει αρχικά με τον Νηρέα Λαμίας και το Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Όταν όμως δέχθηκε έκκληση να μην αποχωρήσει από το Αργοστόλι, αλλά να το στηρίξει σε μια προσπάθεια με μπόλικο ρίσκο, εκείνος το αποδέχθηκε.

Πλέον, ο πρώην αμυντικός του Αργοστολίου συζητάει με ομάδες της Α1 και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το οποίο θα είναι μακριά από τον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου, όσο ψυχοφθόρο κι αν είναι για τον ίδιο.

Ο Γιώργος Κατσιγιάννης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια κάποιους ανθρώπους που τον βοήθησαν τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα της Κεφαλονιάς:

«Ύστερα από τρία χρόνια σερί παρουσίας στην ομάδα που με ανέδειξε είναι καιρός να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιον άλλον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Ανουσάκη, τον Άγγελο Πανταζάτο και τον Μάκη Κοσμάτο. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου να κάνουμε αυτή την απίστευτη πορεία και ελπίζω σε βάθος χρόνου αυτό που μου δώσανε αυτοί οι άνθρωποι να τους το ανταποδώσω μια μέρα ως προπονητής, βγάζοντας ντόπιους παίκτες. Επίσης, να ευχαριστήσω απλούς ανθρώπους που δεν με ήξεραν και με στήριξαν το ίδιο και εύχομαι καλή συνέχεια στους πρώην συμπαίκτες μου».

Waterpololive.gr




00 inkefalonia general ad 300X250