Ληξούρι: Με επιτυχία το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου από τον Παλληξουριακό (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 11:37

Ληξούρι: Με επιτυχία το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου από τον Παλληξουριακό (εικόνες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά που διοργάνωσε η ομάδα του Παλληξουριακού χτες το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.

Σκοπός του τουρνουά ήταν τα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στην ομάδα του Παλληξουριακού,  να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και κάποια από αυτά να στελεχώσουν μελλοντικά την ομάδα. Εκτός από τα παιδιά του Παλληξουριακού στην ημερίδα ποδοσφαίρου συμμετείχαν παιδιά από τα δυο δημοτικά σχολεία του Ληξουρίου και το παιδικό τμήμα της Εικοσιμίας που ήρθε από της Κεραμιές ειδικά για αυτό το σκοπό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε φιλικά παιχνίδια μεταξύ των δυο δημοτικών και του Παλληξουριακού με την Εικοσιμία, σημασία δεν έχει ποιος κέρδισε, αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.  

Στο ημίχρονο του Παλληξουριακού με την Εικοσιμία βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα οι: Γιάννης Μαρούλης, Παναγής Μαρκέτος, Διονύσης Βλάχος, Χρήστος Χαρίτος, ενώ η ατμόσφαιρα φορτίστηκε όταν ο Ηλίας Ζερβός, ο όποιος εκτός από εμπνευστής αυτής της ιδέας ήταν και εκφωνητής, αναφέρθηκε στον εκλιπόντα Μάκη Γρηγορόπουλο, το βραβείο το παρέλαβε η αδελφή του εκλιπόντος ευχαριστώντας θερμά την ομάδα που δεν τον ξέχασε.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης συνεχάρη ιδιαίτερα τον Ηλία Ζερβό για την ιδέα του τουρνουά, και ευχήθηκε να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Χορευτική νότα στο τουρνουά έδωσαν τα κορίτσια της σχολής χορού της Σάβος Λιβιεράτου. 

Μάκης Μοσχόπουλος


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250