NOA: «Δεν θα αφήσουμε την κατάσταση να φύγει από τα χέρια μας»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 12:52

NOA: «Δεν θα αφήσουμε την κατάσταση να φύγει από τα χέρια μας»

Σας κάνουμε γνωστό ότι το Εθνικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Α1 Κατηγορίας Ανδρών έληξε την Παρασκευή , 04/05/2012 με τη 22η αγωνιστική. Η δική μας ομάδα θα αντιμετώπιζε το Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου στην έδρα μας, όμως δεν προσήλθε. Αφενός μηδενίστηκε και του αφαιρέθηκε 1 βαθμός αφετέρου ο αγώνας καταχωρήθηκε 5-0 υπέρ μας και αυξήθηκε η βαθμολογία μας κατά 3 βαθμούς. Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου τερμάτισε στην 6η θέση από τις 12 ομάδες με 31 συνολικούς βαθμούς.

Οι τρείς πρώτοι σκόρερς της ομάδας μας είναι:

1. Racunia Igor με 32 τέρματα

2. Δουδέσης Ευάγγελος με 31 τέρματα

3. Θωμάκος Ιωάννης με 16 τέρματα

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας που κατάφεραν να καταλάβουν την τιμητικότατη θέση, τους ευχόμαστε καλή ανάπαυση και πιστεύουμε ότι με την έναρξη της προετοιμασίας για το 2013 να είμαστε πάλι μαζί.

1   

 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

61

2   

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

60

3   

 ΝΟ ΧΙΟΥ

56

4   

 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ

43

5   

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

42

6   

 ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

31

7   

 ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

24

8   

 ΠΑΟΚ

21

9   

 ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

17

10   

 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

16

11   

 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

11

12   

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ

1

 

Με την ευκαιρία αυτή αναφερόμαστε και στην πορεία του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα στη διοργάνωση της Τελικής Φάσης του Κυπέλλου στο Αργοστόλι 17-19/05/2012.

Σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό σημείο των προσπαθειών για την αρτιότερη διεξαγωγή αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος στο νησί μας. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στο Αργοστόλι ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε. κ. Κατσαρός Γιώργος και ο Διευθυντής της Κ.Ο.Ε. κ. Χριστοφοράτος Γιώργος με τους οποίους ανταλλάξαμε γνώμες, τόσο για το θέμα της διοργάνωσης - υποδομής, όσο και για τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα πάντα με την εμπειρία που διαθέτουν από προηγούμενες διοργανώσεις. Από κοινού είχαμε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Φιλίππου αλλά και με το Δήμαρχο κ. Παρίση, ώστε να ξεπεράσουμε την οποιαδήποτε φοβία για πιθανά ελαφρού τύπου επεισόδια. Είμαστε βέβαιοι ότι με τον πολιτισμό που μας διέπει και την εμπειρία μας θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση και ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός που προβάλλει τον τόπο μας τουριστικά, οικονομικά, πολιτιστικά δε θα αφήσουμε να φύγει από τα χέρια μας και με νύχια και με δόντια θα δείξουμε ο καθένας από την πλευρά του , πως θα το αντιμετωπίσουμε για το καλό του τόπου μας.

Δεν πρέπει να είναι παράλειψή μας η συνεδρίαση μας με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου μας με πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο κ. Κεκάτο Ευάγγελο και Αντιπρόεδρο τον κ. Στρίντζη Γερ. , όπου γνωστοποίησαμε τη Διοργάνωση και ζητήσαμε τη συμπαράστασή τους κυρίως στο θέμα της τηλεοπτικής προβολής , όπου αναμένουμε απαντήσεις.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.