Μάκης Κοσμάτος: «Είναι θέμα αρχής για εμάς!» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 00:38

Μάκης Κοσμάτος: «Είναι θέμα αρχής για εμάς!» (video)

Ο ΝΟ Αργοστολίου δεν θα μετάσχει στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Από τη στιγμή που η διαδικασία της κλήρωσης δεν συνεχίστηκε από το σημείο που διεκόπη τη Δευτέρα ο ΝΟΑ είχε ανακοινώσει από πριν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Τελικά, όλα ξεκίνησαν από την αρχή με απόφαση της ΚΟΕ και έτσι η κεφαλλονίτικη ομάδα, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αποχώρησε από τη διοργάνωση.

Πάντως, ο ΝΟΑ τόνισε ότι επιθυμεί ακόμη να διοργανώσει το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς σέβεται, όπως είπε, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Λίγο μετά το τέλος της σημερινής διαδικασίας, ο εκπρόσωπος του ΝΟΑ κ. Μάκης Κοσμάτος μίλησε στην κάμερα του Aquaticsnews.com για όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες δυο μέρες.

Επίσης αναφέρθηκε στη φετινή αξιέπαινη προσπάθεια της ομάδας του η οποία όμως βάλλεται από αποφάσεις όπως η σημερινή ενώ διευκρινίζει ότι η χθεσινή παρέμβαση της ΚΟΕ (ότι με όποια ομάδα και αν κληρωθεί ο ΝΟΑ στα προημιτελικά θα παίξει εντός έδρας) και η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τις άλλες ομάδες, δεν έχει καμία σχέση με το αγαπημένο του σωματείο.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παραπάνω βίντεο!

Πηγή: aquaticsnews.com

https://www.youtube.com/watch?v=rs2L2QB3UCo




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250