KOA: Επιτυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα junior στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 07:37

KOA: Επιτυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα junior στη Ζάκυνθο

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο πρωτάθλημα junior 12-16 ετών που πραγματοποιήθηκε στην Ζάκυνθος στις 7 & 8 Απρίλιου από τον Ζακυνθινό Όμιλο.

Το πρωτάθλημα ήταν ομοσπονδιακό υπό την αιγίδα τις ΣΤ΄ Ένωσης (Πελοποννήσου & Ιόνιων Νήσων) Ο Κ.Ο.Α συμμετείχε στο διήμερο με τους κάτωθι αθλητές :στην κατηγόρια των 12ετων με την Τουλατου Φιορενια και Μπαζιγο Σπύρο, και στην κατηγόρια των 16 ετών με την Κώστα Ελινα .

Η Τουλατου Φιορενια το νέο ταλέντο του Ομίλου κατάφερε να περάσει στον πρώτο γύρο στην κατηγορία των 12ετων , ενώ ανήκει στην κατηγορία των 10 ετών.

Δυναμική παρουσία είχε η αθλήτρια Ελινα Κώστα , που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγόρια των 16 ετών ενώ η κατηγορία της είναι 14 ετών .

Το Δ.Σ του Κ.Ο.Α ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές

για την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία , και τους εύχεται πάντα επιτυχίες στις αγωνιστικές τους εμφανίσεις. Καθώς επίσης και συγχαρητήρια στον προπονητή των αθλητών Χριστόπουλο Ντίνο για το πολύ καλό του προπονητικό έργο. Μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που παροτρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το τένις.

Συνεχίζουμε την σκληρή προσπάθεια με τα παιδιά για να αυξάνουμε συνεχώς της αγωνιστικές κατακτήσεις.

Επίσης ευχαριστούμε τις γραμμές Ionian Ferries για τα εκπτωτικά εισιτήρια καθώς και το Ζακυνθινό Όμιλο για την φιλοξενία.

Το Δ.Σ




00 inkefalonia general ad 300X250