Draft NBA: Στο Νο15 ο Γιάννης Αντετοκούμπο! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 13:06

Draft NBA: Στο Νο15 ο Γιάννης Αντετοκούμπο! (video)

Στην υψηλότερη θέση του draft του ΝΒΑ από οποιονδήποτε άλλον Έλληνα έφτασε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, γράφοντας τη δική του ιστορία. Ο 18χρονος Έλληνας επιλέχθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς.  

Με μια ελληνική σημαία στα χέρια και με την οικογένειά του στο πλευρό του πανηγύρισε ο Γιάννης Αντετοκούμπο τη επιλογή του, από τους Μιλγουόκι Μπακς, στο Νο15 του draft του NBA, την υψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ Έλληνας παίκτης!

Η πρώτη του κίνηση μόλις άκουσε τον Ντέιβιντ Στερν να λέει το όνομά του ήταν να κάνει έκπληκτος το... σταυρό του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=o6Fxd7KKUf4

Ο 18χρονος άσος θα ταξιδέψει αμέσως στο Μιλγουόκι για να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας, που τον πίστεψαν και όπως δήλωσε ο Τζον Χάμοντ, θα πληρώσουν το buy-out για να έχουν αμέσως τον νεαρό διεθνή στη διάθεσή τους.

«Από την αρχή αυτό ήταν το πλάνο μας. Να κάνει το μεγάλο βήμα από την Α2 στο ΝΒΑ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αντετοκούμπο. Ο νεαρός άσος ζήτησε από τους Μπακς τη φανέλα με το Νο34.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος άσος του Φιλαθλητικού θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, που κλιμακωτά θα ξεπεράσουν το 1,6 εκατ. δολάρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο με τον κομισάριο του NBA, Ντέιβιντ Στερν
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο με τον κομισάριο του NBA, Ντέιβιντ Στερν


"Δε μπορώ να το πιστέψω!"

Με το καπέλο των Μιλγουόκι στο κεφάλι του και εμφανώς σοκαρισμένος από την επιλογή του στο No15 του draft, ο Έλληνας άσος δεν έκρυψε ότι ζει ένα όνειρο! Ο δε δημοσιογράφος, δυσκολεύτηκε να πει το επώνυμο του!

"Δε μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από την Α2 του ελληνικού πρωταθλήματος στο NBA!", είπε και ξεκαθάρισε πως δεν τον κρατάει τίποτα στην Ευρώπη. "Θα έρθω απευθείας στο ΝΒΑ".

Πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΟΣ

www.youtube.com/watch?v=XECRu5xiOR8