Με Πανταζάτο, Τζιβρά και Τόλη ο ΚΟΑ συμμετείχε στα πρωταθλήματα σε Αγρίνιο και Φιλιππιάδα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 11:43

Με Πανταζάτο, Τζιβρά και Τόλη ο ΚΟΑ συμμετείχε στα πρωταθλήματα σε Αγρίνιο και Φιλιππιάδα

Με τη συμμετοχή τριών αθλητών του είχε παρουσία ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Aντισφαίρισης στο 5ο E2 πρωτάθλημα της 43ης εβδομάδας από 27 ως 31 Οκτωβρίου.

Στο Αγρίνιο στην κατηγορία Α12 έλαβαν μέρος οι Πανταζάτος Ευάγγελος και Τζιβράς Διονύσης. Αναλυτικότερα ο Τζιβράς Διονύσης με μία νίκη στα προκριματικά πέρασε στο κυρίως 32άρι ταμπλό. Στο ίδιο ταμπλό έχοντας συγκεντρώσει βαθμολογία βρέθηκε ο Πανταζάτος Ευάγγελος, ο οποίος με μία νίκη έφτασε στους 16. Οι δυο αθλητές του ομίλου αγωνίστηκαν μαζί στα διπλά Α12 πραγματοποιώντας καλή παρουσία.  

Στη Φιλιππιάδα στην κατηγορία Α16 έλαβε μέρος ο Τόλης Γιάννης σε 32αρι ταμπλό όπου σημειώνοντας μια νίκη έφτασε στους 16. Ο αθλητής έλαβε επίσης μέρος στα διπλά της κατηγορίας Α16 με συμπαίχτη τον Μπενετάτο Συμεών της ΓΕ Πρέβεζας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για το προπονητικό τους έργο. Τους εύχεται να σημειώσουν πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους αγώνες. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κ. Μιχάλη Λιάτο και την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη Μπόβολος Χαράλαμπος

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250